XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Όσα φέρνει ο χρόνος, Οικογενειακή υπόθεση, Νέα και όμορφη, Riddick

Κάθε Πέμπτη το xblog.gr παρουσιάζει τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαβάστε την σύνοψη, δείτε τα τρέιλερ, επιλέξτε την αγαπημένη σας και καλές προβολές!

Όσα φέρνει ο χρόνος

Έχετε σκεφτεί τι θα αλλάζατε αν θα μπορούσατε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο; Ο ήρωας της νέας ταινίας του Richard Curtis – δημιουργού του Notting Hill και της Bridget Jones – αξιοποιεί την μαγική του ικανότητα για να εντυπωσιάσει την κοπέλα των ονείρων του.

Ρομαντική κομεντί, στηρίζεται στις έξυπνες ατάκες και επιχειρεί άλλη μια ματιά στο «butterfly effect», με την Rachel McAdams του «Notebook» στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οικογενειακή υπόθεση

Όταν ο γιος της σκοτώνει με το αυτοκίνητό του ένα μικρό αγόρι η καταπιεστική του μητέρα κάνει τα απάντα για να τον ξεμπλέξει.

Χρυσή Άρκτος και βραβείο κριτικών στο φετινό φεστιβάλ του Βερολίνου για το δράμα του Ρουμάνου Calin Peter Netzer.

Νέα και όμορφη

Η πανέμορφη Marine Vacth ενσαρκώνει μια 17χρονη μαθήτρια που ζει μια κρυφή ζωή, κερδίζοντας χρήματα ως πόρνη.

Τα συμπλέγματα της εφηβείας, το παιχνίδι της σεξουαλικής ενηλικίωσης και οι οικογενειακές σχέσεις στον φακό του François Ozon, σε μια ταινία που του χάρισε μια υποψηφιότητα για τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες.

Riddick

Παγιδευμένος σε έναν άγνωστο πλανήτη ο Riddick προσπαθεί να επιβιώσει από τους διώκτες τους και επικίνδυνα εξωγήινα πλάσματα.

Ο Vin Diesel σε γνώριμα πεδία, σε μια ταινία που συνδυάζει ένταση και φαντασία, τα εφέ όμως δεν είναι αυτό που περιμένει κανείς από μια ταινία δράσης.

Μια στάση πριν το τέλος

Ο αφροαμερικανός Oscar Grant σκοτώθηκε το 2008 από πυρά αστυνομικού.

Η ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Ryan Coogler παρουσιάζει την τελευταία μέρα της ζωής του σε ένα δράμα που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις σε όσα φεστιβάλ προβλήθηκε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.