XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Captain Phillips, Δον Ζουάν, Μείνε δίπλα μου, Ο Αφρός των ημερών, Βρέχει Κεφτέδες 2

Ενημερωθείτε από το xblog.gr και απολαύστε τις νέες ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες!

Καλή προβολή!

Captain Phillips

Προς την κατάκτηση ενός ακόμη Oscar φαίνεται πως πλέει ο Tom Hanks, σε μια ταινία υψηλών προδιαγραφών, από τον μετρ της περιπέτειας, Paul Greengrass, δημιουργού της σειράς ταινιών Bourne.

Το σενάριο έχει βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα και περιγράφει την κατάληψη από Σομαλούς πειρατές ενός αμερικανικού φορτηγού πλοίου στα ανοιχτά της Αφρικής.

Δον Ζουάν

Μετά τη θητεία του σε ρομαντικές κομεντί, ο Joseph Gordon-Levitt δοκιμάζει τις δυνάμεις του και πίσω από την κάμερα, υπογράφοντας μια φρέσκια, ξεκαρδιστική κωμωδία.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται, ένας νεαρός, εθισμένος στο πορνό, αποφασίζει να αλλάξει για χάρη της γυναίκας των ονείρων του, που δεν είναι άλλη από την Scarlett Johansson.

Μείνε δίπλα μου

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι χωρίζεται, όταν ο σύζυγος αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα έγκλημα που διαπράτει η γυναίκα του και οδηγείται στη φυλακή. Χρόνια μετά δραπετεύει για να ξαναρχίσει τη ζωή του με εκείνη και τη μικρή τους κόρη.

Rooney Mara και Casey Affleck στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε μια ταινία του David Lowery που απέσπασε το Βραβείο Φωτογραφίας και το Βραβείο παραγωγού στο φεστιβάλ του Sundance.

Ο Αφρός των ημερών

Από τον σκηνοθέτη που μας έδωσε το “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, Michel Gondry, έρχεται η ρομαντική ιστορία δύο νέων που η αγάπη τους δοκιμάζεται όταν η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με μια ασθένεια που κάνει ένα λουλούδι να φυτρώνει στα πνευμόνια της.

Συγκινητική κομεντί, βασισμένη στη νουβέλα του Boris Vian με την παρμυθένια Audrey Tautou.

Βρέχει Κεφτέδες 2

Ο Flint αναγνωρίζεται ως σπουδαίος επιστήμονας και καλείται να σταματήσει τη λειτουργία της ίδιας του της εφεύρεσης που παράγει μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Γέλιο και δράση και 3D εφέ σε μια ταινία με οικολογικό μήνυμα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.