XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Super Διαγωνισμός Toshiba & XBLOG! Κερδίστε ένα laptop Toshiba Qosmio X500-12N!

Μία νέα σεζόν μόλις ξεκίνησε, το XBLOG.gr έκλεισε 6 χρόνια λειτουργίας, και το γιορτάζει με έναν super διαγωνισμό με δώρο το κορυφαίο σε επιδόσεις laptop Toshiba Qosmio X500-12N, προσφορά της ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ!

Update (1/11/2011 14:58): Ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει το Toshiba Qosmio X500-12N, προσφορά της ΙΝΤΕΑΛ Ηλεκτρονικής, είναι ο Νίκος Γ. (nick****@yahoo.gr) που άφησε το σχόλιο #2540 γράφοντας “Φοβερό δώρο, μπράβο XBLOG και Toshiba! Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και αν κερδίσω το σούπερ λάπτοπ που κληρώνετε θα παίζω games ώρες ατελείωτες”! Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email σχετικά με την παραλαβή του super laptop! Μείνετε συντονισμένοι, ένας ακόμα διαγωνισμός θα τρέξει σύντομα για όλους εσάς τους φίλους του XBLOG.GR!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό τώρα!

Ακολούθησε βήμα-βήμα τις παρακάτω οδηγίες!

1) Άφησε σχόλιο κάτω ακριβώς από αυτό το post, γράφοντας με τι ασχολείσαι (πχ developer, οικονομολόγος, φοιτητής πληροφορικής κλπ) και πώς σκοπεύεις να αξιοποιήσεις το μοναδικό αυτό laptop αν το κερδίσεις! Για παράδειγμα, θα το χρησιμοποιήσεις στη δουλειά σου; Θα παίζεις games; Θα σερφάρεις στο ίντερνετ και τα social networks;

2) Κάνε Like στη σελίδα της Toshiba Greece στο Facebook!

3) Κάνε like/share το post αυτό στο Facebook και το Twitter (αν έχεις) πατώντας τα κουμπιά που υπάρχουν πριν και μετά το post!

Όταν γράψεις το σχόλιο, πρόσεξε να έχεις συμπληρώσει προσεκτικά το όνομα και το email σου (το email δεν δημοσιεύεται). Το email είναι απαραίτητο αφού αν είσαι ο μεγάλος
νικητής θα ειδοποιηθείς μέσω email.

Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011, 23:59.

Με τη λήξη της προθεσμίας της υποβολής συμμετοχών θα ακολουθήσει έλεγχος των συμμετοχών και μερικές ημέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του μεγάλου τυχερού σε αυτό το post αλλά και στις σελίδες των Toshiba και XBLOG στο Facebook!

Εννοείται ότι διπλά/τριπλά σχόλια-συμμετοχές με παρόμοιο όνομα ή πανομοιότυπο email θα αποκλείονται άμεσα από την κλήρωση. Ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας παιδιά, για να έχετε όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσετε!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Χαρακτηριστικά του Toshiba Qosmio X500-12N

Οθόνη 18,4″ Toshiba TruBrite Full HD 1920 x 1080 16:9, Κάρτα γραφικών nVidia GeForce GT 360M, Επεξεργαστής Intel Core i7 740QM 1.73 GHz, Μνήμη Ram 8GB DDR3, Δύο σκληροί δίσκοι 500GB 7200rpm, Blu-Ray Writer, WebCam, Ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon, Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth, Card reader 5 σε 1, 3 x USB 2.0, 1 x HDMI out, Υποδοχή για Μικρόφωνο και Ακουστικά, Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium 64 Bit, Μπαταρία λιθίου, Βάρος 4,6 kg.

Όροι διαγωνισμού

  • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.
  • Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να έχουν προφίλ στο Facebook.
  • Το xblog.gr και ο όμιλος ΙΝΤΕΑΛ επίσημος αντιπρόσωπος της Toshiba διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά σε προϊόντα και προωθητικές ενέργειες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.