XBLOG logo @2x

Samsung Notebook 9 Series για σένα που θέλεις εξεζητημένη απλότητα

Το νέο Samsung Notebook 9 Series παρουσίασε η Samsung Electronics. Πρόκειται για ένα πανάλαφρο laptop που ζυγίζει μόλις 1,31 κιλά, έχει πάχος 16,3 χιλιοστά και οθόνη 13 ιντσών, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για όσους θέλουν ένα laptop με ωραίο σχεδιασμό, υψηλή απόδοση και ευελιξία.

Το νέο φορητό της Samsung διαθέτει οθόνη SuperBright Plus με 400 nit φωτεινότητα και 16 εκατομμύρια χρώματα, σε μια ανθεκτική συσκευή κατασκευασμένη με υλικά από ειδικό κράμα αλουμινίου duraluminum, που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αεροσκαφών!

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός  και η πρωτοποριακή του οθόνη δεν επισκιάζουν την υψηλή απόδοση του Notebook 9 Series, καθώς χάρη στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 7, τον 2ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i5/i7 και την έως και 8GB μνήμη εξασφαλίζεται μέγιστη απόδοση. Η έξυπνη τεχνολογία Turbo Boost 2.0 προσαρμόζει την υπολογιστική ισχύ ανάλογα με την εργασία που εκτελεί ο υπολογιστής, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η απόδοσή του σε πιο απαιτητικές εργασίες, χωρίς να καταναλώνεται περίσσια ενέργεια.

Το Notebook 9 Series διαθέτει τη λειτουργία Fast Start που επιτρέπει τη γρήγορη εκκίνηση του υπολογιστή μέσα σε 12 δευτερόλεπτα. Ο σκληρός δίσκος SSD 128/256GB παρέχει υψηλή χωρητικότητα τόσο για προσωπική, όσο και επαγγελματική χρήση. Χωρίς αποσπώμενα μέρη, το Notebook 9 Series προσφέρει 60% ταχύτερη εκκίνηση συγκριτικά με ένα σκληρό δίσκο HDD φορητού υπολογιστή. Το νέο notebook ελαχιστοποιεί το θόρυβο και τη θερμότητα.

Παράλληλα, η λειτουργία Fast Start επιτρέπει την εκκίνηση του υπολογιστή σε 3 δευτερόλεπτα από την κατάσταση αναμονής. Κατά την κατάσταση αναμονής, τα δεδομένα αποθηκεύονται στην SSD, καθώς και στην εσωτερική μνήμη, έτσι ώστε το περιεχόμενο να παραμένει άθικτο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή αφαίρεσης της μπαταρίας.

Η μπαταρία του Notebook 9 Series διατηρείται τρεις φορές περισσότερο από τη μπαταρία ενός συμβατικού φορητού υπολογιστή. Η τεχνολογία PowerPlus της Samsung επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συνεργασία με την ενεργειακά αποδοτική μπαταρία λιθίου-πολυμερών.

Η 1,3M HD webcam επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν βίντεο, φωτογραφίες και να αναπαράγουν βίντεο σε μεγαλύτερες οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Τέλος, το Notebook 9 Series διαθέτει ένα ευρύχωρο pad αφής, παρέχοντας ένα σύγχρονο, κομψό και άνετο τρόπο χρήσης του φορητού υπολογιστή.

Το Samsung Notebook 9 Series είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.