XBLOG logo @2x

Νέο Microsoft Touch Mouse με τεχνολογία multitouch

Το νέο Touch Mouse παρουσίασε η Microsoft, που το αποκαλεί και ως έβδομο “θαύμα” του hardware, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία multitouch που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τα Windows 7!

Έτσι οι χρήστες μπορούν να “παίζουν” με τα δάχτυλά τους τις λειτουργίες του mouse, κάνοντας εύκολη και ταυτόχρονα διασκεδαστική την ενασχόλησή τους με τον υπολογιστή.

Οι άνθρωποι με το Touch Mouse έχουν την δυνατότητα να κάνουν ό,τι είχαν συνηθίσει με ένα κοινό ποντίκι, όπως η συνηθισμένη “point and click” διαδικασία, αλλά πλέον μπορούν να κάνουν κινήσεις με ένα, δύο ή και τρία δάχτυλα, ώστε να ενισχυθεί η αλληλεπίδραση με τα Windows 7, δημιουργώντας εναλλακτικές εντολές για τις λειτουργίες που χρησιμοποιούν περισσότερο.

Για παράδειγμα, με το ένα δάχτυλο μπορείτε να χειριστείτε μεμονωμένα έγγραφα και αρχεία, περνώντας το δάχτυλό σας πάνω από την επιφάνεια του Touch Mouse για να κινηθείτε οριζόντια και κάθετα μέσα σε αυτά, ενώ με τον αντίχειρά σας μπορείτε να κινηθείτε μπροστά και πίσω στον browser κατά την περιήγηση στο web.

Με δύο δάχτυλα μπορείτε να χειριστείτε παράθυρα των Windows, μεγιστοποιώντας, ελαχιστοποιώντας, ανοίγοντας και κλείνοντάς τα.

Με τρία δάκτυλα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας, βλέποντας τον instant viewer ή καθαρίζοντας την επιφάνεια εργασίας σας.

Έτσι οι εργασίες στα Windows 7 γίνονται ομαλά και διασκεδαστικά.

Χαρακτηριστικά του Microsoft Touch Mouse

  • Τεχνολογία αφής: Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας multitouch κάνοντας φυσικές κινήσεις που θα αυξήσουν χωρίς κόπο την παραγωγικότητά σας.
  • Ιδανικός σύντροφος για τα Windows 7: Το Touch Mouse σάς δίνει ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στη βελτιωμένη παραγωγικότητα που προσφέρουν τα Windows 7.
  • Εντυπωσιακό, άνετο σχήμα: Για ξεκούραστη και άνετη χρήση από ένα multitouch ποντίκι που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο χέρι σας.
  • Εύχρηστος, πολύ μικρός πομποδέκτης: Μπορείτε να αφήσετε τον νανο-πομποδέκτη στη θύρα USB του υπολογιστή σας χωρίς πρόβλημα, ή να τον αποθηκεύσετε μέσα στο ποντίκι.
  • Δείκτης κατάστασης της μπαταρίας: Για να γνωρίζετε άμεσα πότε χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία.

Εκτιμώμενη λιανική τιμή: 79,90 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Νέο Microsoft Touch Mouse με τεχνολογία multitouch

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.