XBLOG logo @2x

Mark Zuckerberg: Κλείνει ή όχι τελικά το Facebook τον Μάρτιο;

Μία φήμη αναστάτωσε αυτές τις μέρες πολλούς από τους χρήστες του Facebook. Τι έλεγε αυτή; Ότι το Facebook κλείνει οριστικά τον προσεχή Μάρτιο, με αμερικανικό site να δημοσιεύει και δηλώσεις που φέρεται να έκανε σχετικά με το κλείσιμο του Facebook ο δημιουργός του Mark Zuckerberg! Πόσο αληθεύει όμως κάτι τέτοιο;

Οι “δηλώσεις” του Mark Zuckerberg που δημοσίευσε το site weeklyworldnews.com ήταν οι εξής:

«Facebook has gotten out of control and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness. I personally don΄t think it΄s a big deal. And to be honest, I think it΄s for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That΄s always a good thing. I don΄t care about the money, I just want my old life back».

Οι παραπάνω δηλώσεις, που ο Zuckerberg έκανε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης όπως λέει το weeklyworldnews.com, αναδημοσιεύτηκαν από δεκάδες -ίσως και εκατοντάδες- blogs με αντικείμενο το ίντερνετ και τις νέες τεχνολογίες σε όλο τον κόσμο.

Εννοείται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να είναι πολύ τρελός ο Zuckerberg για να πάρει την απόφαση να κλείσει το Facebook, τη στιγμή που είναι το κορυφαίο social network, ο ίδιος συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Και μην ξεχνάμε και τις πρόσφατες επενδύσεις από την Goldman Sachs και την Digital Sky Technologies, ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων και 50 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα, που εκτόξευσαν την αξία του Facebook στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.