XBLOG logo @2x

Sex.com: Πώς θα το αξιοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης που πλήρωσε 13 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει;

Τον περασμένο Οκτώβριο το sex.com άλλαξε ιδιοκτήτη, περνώντας από την Escom, που κήρυξε πτώχευση, στην Clover Holdings, που κατέβαλε 13 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει! Πώς σκοπεύει όμως να το αξιοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης και να αποσβέσει σύντομα το ποσό που πλήρωσε για την απόκτηση του πιο hot domain name;

Ο ιδιοκτήτης του sex.com παραχώρησε συνέντευξη στο TechCrunch και μίλησε σχετικά με το πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο domain name, για το οποίο ξόδεψε το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ για να το αποκτήσει!

Οι περισσότεροι από εσάς θα νομίζετε ότι το sex.com θα γεμίσει με καυτό ερωτικό περιεχόμενο, βίντεο πορνό κλπ… Κάνετε όμως λάθος!

Όπως είπε ο νέος ιδιοκτήτης στο TechCrunch, δεν σκοπεύει να γεμίσει με πορνογραφικό περιεχόμενο το sex.com, αλλά θέλει να δημιουργήσει κάτι που θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. Συγκεκριμένα, όπως είπε, έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από εταιρίας media, τεχνολογίας, μέχρι και απο φαρμακευτική εταιρία για την αξιοποίηση του domain name!

Και εδώ που τα λέμε, το sex.com μπορεί να γίνει και ένα πολύ καλό site που θα παρέχει πληροφόρηση σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με το σεξ και την υγεία για παράδειγμα.

Για την ώρα, πάντως, αν και στο sex.com κανείς μπορεί να δει μόνο διαφημίσεις και τίποτα άλλο, το domain name τα φέρνει κι έτσι τα λεφτά του.

Για την ακρίβεια, καθημερινά φέρνει στον ιδιοκτήτη του παραπάνω από 240.000 2.500-3.000 δολάρια κέρδος.

Ακόμη και αν δεν κάνει απολύτως τίποτα με το sex.com και το αφήσεις όπως είναι, δηλαδή ένα site-φάντασμα μόνο με τις διαφημίσεις, με τα χρήματα που φέρνει καθημερινά, θα κάνει απόσβεση μέχρι το 2024!

[via, via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.