Δες τα εξώφυλλα όλων των περιοδικών Πληροφορικής από το 1983 μέχρι σήμερα!

Από το 1983 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει στον τομέα της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών γενικότερα, δεκάδες περιοδικά εκδόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, άλλα συνεχίζουν ακόμη, ενώ άλλα σταμάτησαν αφού έγραψαν πρώτα την δική τους ιστορία… Δες όλα τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών πληροφορικής!

Το GreekSoft.gr ξεκίνησε ως ένα site που συγκεντρώνει ελληνικά προγράμματα και παιχνίδια που διανέμονται δωρεάν στο ίντερνετ. Προγράμματα δηλαδή που αφορούν επαγγελματίες, που έχουν να κάνουν με προγραμματισμό, ίντερνετ ή ακόμα και εκπαιδευτικό λογισμικό που διατίθεται δωρεάν και νόμιμα στο διαδίκτυο.

Εκτός αυτού το greeksoft.gr συγκεντρώνει και παιχνίδια για υπολογιστές που κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο. Παιχνίδια παιδικά, στρατηγικής, περιπέτειας, αθλητικά και διάφορα άλλα.

Αυτές τις μέρες το GreekSoft.gr πρόσθεσε ακόμη κάτι στο περιεχόμενό του, μία νέα ενότητα που περιλαμβάνει τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών πληροφορικής από το 1983 μέχρι σήμερα…

Μερικά από αυτά τα περιοδικά: Amiga, Chip, Chip Best Tips, Computer Fun, Computer Active, Computer Για Όλους, Gamer, Micromad, Multimedia, PC Games, PC Magazine, PC Master, PC World, Pixel, Ram, User, Win.

Κάποια από αυτά ξεκίνησαν την κυκλοφορία τους μερικά χρόνια πριν γεννηθώ και έγραψαν ιστορία στο χώρο, κάποια άλλα εκδόθηκαν για πρώτη φορά πιο πρόσφατα, έκαναν μεγάλες κυκλοφορίες και συνεχίζουν με πολύ λιγότερες πωλήσεις όμως, αφού όπως είναι λογικό οι περισσότεροι πλέον επιλέγουν το ίντερνετ για την ενημέρωσή τους.

Στην ενότητα “Εξώφυλλα Περιοδικών” του GreekSoft.gr λοιπόν μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών πληροφορικής.

Σε κάποια περιοδικά υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος των εξωφύλλων, σε κάποια άλλα λείπει ένα μεγάλο μέρος αυτών, γι΄αυτό και αν διαθέτετε κάποιο από αυτά που λείπουν μπορείτε να το στείλετε στο site και να προστεθεί.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

4 Απαντήσεις

  1. Οι οθόνες όλες τότε ήταν CRT 13 άντε και 15 ιντσών!! Με αναλύσεις….640×480,800×600 και ήταν πολυτέλεια για όσους είχαν τότε pc…Το πρώτο μου πάντως Pc το πήρα(οι γονείς μου δηλαδή) τέλη του 1995 που είχε ως βασικό λειτουργικό σύστημα το MS-DOS και ως δευτερεύον τα windows 3.11 στα οποία έμπαινες από το DOS!!!

  2. Τι μας θύμησες… Πιτσιρικάς στηνόμουνα πρωί-πρωί 1η του μήνα στο Περίπτερο ζητώντας το καινούργιο Pixel. Για να μη να αναφερθώ που σαν τον Ηρακλή Πουαρώ αναζητούσα τα αντίστοιχα ξένα περιοδικά στη Στουρνάρη στην Αθήνα… Αλησμόνητες εποχές!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.