XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε smartphone Nokia Lumia 1320!

Θέλεις να έχεις παντού πρόσβαση στα αγαπημένα σου social media και sites;

Γι΄ αυτό είναι το xblog.gr εδώ που χαρίζει ένα phablet Nokia Lumia 1320, προσφορά της COSMOTE!

Με HD οθόνη 6’’ για μεγαλύτερη διασκέδαση. Για να έχεις τα βίντεο, τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σου στη μεγάλη οθόνη. Η συσκευή υποστηρίζει 4G δίκτυα για σερφάρισμα στο Internet. Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE, μπορείς να απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα.

Update (25/9/2014): Το Nokia Lumia 1320 κέρδισε η Κατρίν που άφησε σχόλιο στις 15/9/2014 γράφοντας “Πλέον με αυτά τα κινητά κάνεις τα πάντα! Και τηλέφωνα και μηνύματα και φωτογραφίες και ίντερνετ, τα πάντα όλα! Ωραίο το 1320 και με μεγάλη οθόνη”. Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του δώρου.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο γράφοντας τι κάνεις περισσότερο με το κινητό σου! Σερφάρισμα στο internet και τα social media; Κλήσεις, μηνύματα; Φωτογραφίες; Games;

2) Κάνε public share το post του διαγωνισμού στο Facebook! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για τον διαγωνισμό μας!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

cosmote
Οι υπηρεσίες COSMOTE HD Voice και COSMOTE 4G υποστηρίζονται πλήρως από το Nokia Lumia 1320, για να απολαύσεις ήχο πιο καθαρό από ποτέ και ταχύτατο internet!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Nokia Lumia 1320

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr

Nokia Lumia 1320

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.