XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε δύο ζευγάρια φοβερά γυαλιά ηλίου Carrera!

Τι κι αν το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, ζούμε στη χώρα που έχει ήλιο όλο το χρόνο, με τη χρήση γυαλιών ηλίου να είναι απαραίτητη, όχι μόνο για λόγους στυλ και εμφάνισης, αλλά και για την υγεία των ματιών μας!

Ο νέος διαγωνισμός του xblog.gr δεν χαρίζει gadgets, αλλά δύο υπέροχα ζευγάρια γυαλιά ηλίου Carrera!

Πρόκειται για τα best sellers της εταιρίας, Carrera 5002 και Carrera 5003!

Update (8/9/2014): Τα δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου Carrera κερδίζουν οι Νάντια Γερ που άφησε σχόλιο στις 26/8/2014 γράφοντας “Με μικρή απόδραση σε κοντινό νησί και μπανάκια στις παραλίες της Αττικής τη βγάλαμε φέτος… Μακάρι να τα κερδίσω, θα τα χαρίσω στο φίλο μου!” και Evangelos Dionysopoulos που άφησε σχόλιο στις 29/8/2014 γράφοντας “Φολέγανδρο και Μήλο μερικές μέρες, καλή ήταν για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε μπαταρίες. Ωραία γυαλιά!”

Και οι δύο έχουν ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή των δώρων τους.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο γράφοντας πώς πέρασες το φετινό καλοκαίρι! Πήγες διακοπές σε κάποιο ωραίο μέρος και θες να μας πεις περισσότερα γι΄αυτό; Έκανες κοντινές αποδράσεις; Έμεινες στην πόλη και χάρηκες τις όμορφες γωνιές της όταν άδειασε από κόσμο;

2) Κάνε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook! Έτσι θα βλέπεις τα top θέματά μας εύκολα και γρήγορα στο αγαπημένο σου social network!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των τυχερών σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Diagonismos.gr

Carrera 5003

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.