XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε smartphone Lumia 735!

Πρώτος διαγωνισμός για το 2015 εδώ στο xblog.gr που συμπίπτει και με τις εκλογές στη χώρα μας… Οπότε η “επόμενη μέρα” μετά τις εκλογές θα βρει και έναν τυχερό αναγνώστη του xblog.gr με νέο smartphone, το Lumia 735!

Τεχνικά χαρακτηριστικά Lumia 735: Λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400 1.2GHz τετραπύρηνος, Μνήμη RAM 1GB, 4G/ LTE, Οθόνη 4.7 ιντσών, OLED, Clear Black, 1280 x 720 pixels, Gorilla Glass 3, Κάμερα 6.7 Megapixel, Carl Zeiss, LED flash, Full HD video, Δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, Full HD video, Ενσωματωμένη μνήμη 8GB (επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 128GB), Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio, Μπαταρία 2200 mAh, Διαστάσεις 134.7 x 68.5 x 8.9 mm, Βάρος 134 gr.

Update (4/2/2015): Το Lumia 735 κερδίζει ο Dinos GR που άφησε σχόλιο στις 20/1 – 13:55 γράφοντας “Φταίνε όλοι που φτάσαμε μέχρι εδώ και φυσικά κι εμείς που τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια! Πολύ φοβάμαι ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα”.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο γράφοντας την άποψή σου για τις πολιτικές εξελίξεις! Διατύπωσε την άποψή σου για τα τεκταινόμενα στο χώρο της πολιτικής στην Ελλάδα, τις εκλογές, την επόμενη μέρα. Δεκτά και τα “μπινελίκια”, διατυπωμένα με κόσμιο τρόπο όμως, υβριστικά ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

2) Κάνε public share το post του διαγωνισμού στο Facebook! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για τον διαγωνισμό μας!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Χορηγοί επικοινωνίας: Diagonismos.gr, Kerdise-to.gr, Nethall.gr, Saveandwin.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.