XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 άδειες ESET Smart Security και 10 άδειες ESET NOD32 Antivirus!

Μέχρι τώρα αρκετά smartphone, laptop και tablet έχουμε κληρώσει από το XBLOG.gr, είπαμε ότι ήρθε η ώρα να νιαστούμε και για την προστασία του υπολογιστή σας!

Έτσι, λοιπόν, κληρώνουμε 10 άδειες ESET Smart Security και 10 άδειες ESET NOD32 Antivirus, για να θωρακίσετε τον υπολογιστή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω πολύ απλά βήματα!

1) Κάνετε LIKE στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook κάνοντας κλικ στο “Like” (ή “Μου αρέσει”) που βλέπετε εδώ:

2) Αφήνετε σχόλιο κάτω από αυτό το post, γράφοντας το όνομα και το email σας στα αντίστοιχα πεδία, απαντώντας στην ερώτηση:

Ποιο από τα παρακάτω ΔΕΝ είναι χαρακτηριστικό του ESET Smart Security 5;

  1. Firewall
  2. Parental Control
  3. System Backup
  4. Antispam

3) Πατήστε το “like” button που υπάρχει στην αρχή και στο τέλος του post για να κάνετε like το post στο Facebook και να πάρουν και οι φίλοι σας μέρος στο διαγωνισμό! Όσοι επίσης έχετε λογαριασμό στο Twitter, μπορείτε να πατήσετε το “Tweet” button για να διαδώσετε τον διαγωνισμό και από το Twitter!

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 στις 23:59!

Μετά από μερικές ημέρες θα γίνει η κλήρωση και οι 20 τυχεροί που θα κερδίσουν τις 10 άδειες ESET Smart Security και 10 άδειες ESET NOD32 Antivirus θα ειδοποιηθούν με email και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν σε αυτό το post αλλά και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Προσοχή παιδιά ένα σχόλι0-συμμετοχή ο καθένας, ώστε να έχετε όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσετε. Προσέξτε επίσης να γράψετε σωστά το email σας στην φόρμα που θα γράψετε το σχόλιο γιατί οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.