XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Ο μεγάλος τυχερός παρέλαβε το laptop Toshiba Qosmio X500-12N! (Δείτε Φωτό)

Ο διαγωνισμός με δώρο το laptop Toshiba Qosmio X500-12N ήταν ίσως ο μεγαλύτερος που έχουμε τρέξει εδώ στο XBLOG.gr και ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή που μας πέρασε, λοιπόν, βρέθηκα στα γραφεία της Weber Shandwick στο Χαλάνδρι, εταιρίας που κάνει PR για την Toshiba, για να παραλάβει ο μεγάλος τυχερός, Νίκος Γεωργίου, το laptop που είχε κερδίσει κατόπιν κλήρωσης!

Στιγμιότυπα από την παραλαβή μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Νίκος θα αξιοποιήσει στο έπακρο το σούπερ – ντούπερ laptop που κέρδισε, αφού όπως μας είπε είναι ηχολήπτης και τρελός gamer, οπότε ένα τέτοιο εργαλείο του είναι πολύ χρήσιμο!

Κλείνω αυτό το post με θερμές ευχαριστίες προς την ΙΝΤΕΑΛ Ηλεκτρονική που χορήγησε το μοναδικό αυτό laptop για τον διαγωνισμό, αλλά και την Χριστίνα Κουτρομάνου από την Weber Shandwick για την πολύτιμη βοήθειά της!

Και φυσικά προτού δείτε τις φωτογραφίες από την… τελετή παράδοσης του δώρου, δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Toshiba Qosmio X500-12N!

Οθόνη 18,4″ Toshiba TruBrite Full HD 1920 x 1080 16:9, Κάρτα γραφικών nVidia GeForce GT 360M, Επεξεργαστής Intel Core i7 740QM 1.73 GHz, Μνήμη Ram 8GB DDR3, Δύο σκληροί δίσκοι 500GB 7200rpm, Blu-Ray Writer, WebCam, Ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon, Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth, Card reader 5 σε 1, 3 x USB 2.0, 1 x HDMI out, Υποδοχή για Μικρόφωνο και Ακουστικά, Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium 64 Bit, Μπαταρία λιθίου, Βάρος 4,6 kg.

Διαβάζετε καθημερινά XBLOG.gr, οι καλύτεροι διαγωνισμοί με τα καλύτερα δώρα θα συνεχιστούν!!

Ο μεγάλος τυχερός παρέλαβε το laptop Toshiba Qosmio X500-12N!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.