XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Έχεις σελίδα στο Facebook; Κληρώνουμε 20 F-BOX1 by Γερμανός για να την τροποποιήσεις όπως θες!

Νέα εβδομάδα, νέος διαγωνισμός στο XBLOG.gr! Έχεις σελίδα στο Facebook (Facebook Page); Σου ΄χουμε το κατάλληλο εργαλείο για να την τροποποιήσεις και να της δώσεις το στυλ που θέλεις με το F-BOX1 by Γερμανός! Μάθε περισσότερα και καλή τύχη!

Προτού περάσουμε στα του διαγωνισμού όμως, ας δούμε λίγο τι είναι αυτό το “F-BOX1”!

Το F-BOX1 είναι μία εφαρμογή που δίνει ως δώρο ο Γερμανός σε όσους αγοράζουν smartphone απ΄τα καταστήματά του. Πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν την σελίδα τους στο Facebook (προσοχή: τη σελίδα τους, όχι το προφίλ τους) και να της δώσουν το στυλ που θέλουν, επιλέγοντας χρώματα, γράμματα, κείμενα, φωτογραφίες κλπ!

Ίσως να έχεις δει και το σχετικό διαφημιστικό σποτ που παίζει στην τηλεόραση αυτές τις μέρες, το οποίο λέει ότι μπορείς να τροποποιήσεις το προφίλ σου, φοβάμαι όμως ότι κάποιο λαθάκι έχει γίνει στην διαφημιστική προβολή της εφαρμογής “F-BOX1” αφού απ΄όσο τη δοκίμασα δεν δίνει πουθενά τη δυνατότητα να τροποποιήσεις το προφίλ σου, αφού επιτρέπει να επεξεργαστείς μόνο τη facebook page σου!

Παρ΄όλα αυτά δες το βιντεάκι για να δεις τι αλλαγές θα μπορέσεις να κάνεις, κράτα όμως κατά νου ότι οι αλλαγές αυτές μπορούν να γίνουν στη σελίδα σου και όχι στο προφίλ σου στο Facebook!

Πάρε μέρος τώρα και στο διαγωνισμό!

Αφού έμαθες τι είναι το F-BOX1 και τι ακριβώς μπορείς να κάνεις με αυτό, μπορούμε να περάσουμε στον διαγωνισμό!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνεις το εξής απλό:

1) Άφησε σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας καταρχήν το link της ΣΕΛΙΔΑΣ σου στο Facebook και κατά δεύτερον ποιο είναι το αντικείμενο της σελίδας αυτής! (Για παράδειγμα αν συμμετείχα εγώ στο διαγωνισμό, το σχόλιό μου θα ήταν ότι η σελίδα μου είναι η www.facebook.com/XBLOGgr και πρόκειται για την επίσημη σελίδα του xblog.gr στο Facebook)!

2) Κάνε “Like” στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook, ενώ είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά σου στη διάδοση του διαγωνισμού – μπορείς να πατήσεις στα σχετικά buttons στο τέλος του post για να κάνεις like αυτό το post στο Facebook ή να κάνεις κλικ στο “tweet” και να τον ποστάρεις στο twitter σου!

Αυτό ήταν! Πήρες μέρος στο διαγωνισμό!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 20/11/2011 στις 23:59 και στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι 20 τυχεροί που θα κερδίσουν την εφαρμογή F-BOX1! Τα ονόματα των 20 τυχερών θα ανακοινωθούν σε αυτή τη σελίδα, καθώς επίσης και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.

Οι τυχεροί θα λάβουν από 2 κωδικούς στο email τους μέσω των οποίων θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή F-BOX1 για να επεξεργαστούν την σελίδα τους στο Facebook! Γι΄αυτό παιδιά προσοχή να συμπληρώσετε σωστά το email σας στη φόρμα που θα γράψετε το σχόλιό σας ακριβώς κάτω απ΄αυτό το post!

Το τονίζω ξανά: Η εφαρμογή F-BOX1 είναι για να επεξεργαστείς τη ΣΕΛΙΔΑ στου στο Facebook, όχι το προσωπικό σου προφίλ!!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.