XBLOG logo @2x

Ιός πορνογραφικού υλικού επιτίθεται στο Facebook!

Το δημοφιλέστερο social network, το Facebook, κατακλύζεται το τελευταίο 24ωρο από πορνογραφικές εικόνες και βίντεο, αλλά και εικόνες που δείχνουν βία γενικότερα!

Τα περίεργα αυτά αρχεία μεταδίδονται στους χρήστες του Facebook ως ιός, που έχει ενοχλήσει έως τώρα αρκετούς χρήστες (δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός) του Facebook, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν άλλη επιλογή απ΄το να προχωρήσουν στην απενεργοποίηση του προφίλ τους στο δημοφιλέστερο social network!

Το πρόβλημα έγινε γνωστό όταν αρκετοί από τους χρήστες του Facebook που βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτόν τον ιό, στράφηκαν στο Twitter για να ποστάρουν το πρόβλημα που αντιμετώπισαν, όταν έκαναν κλικ πάνω σε εικόνες που δεν φαίνονταν να περιέχουν κάτι ύποπτο, όπως γίνεται συνήθως δηλαδή σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εκπρόσωπος του Facebook σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι τεχνικοί του social network ερευνούν πώς προέκυψε το όλο ζήτημα, καλώντας τους χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν να κάνουν κλικ σε εικόνες ή links που αναγράφουν “I got you a surprise”, αφού κάπως έτσι διαδόθηκε ο ιός που γέμισε με πορνογραφικές εικόνες και βίντεο το Facebook!

Tip: Κάνε like στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα καλύτερα τεχνολογικά νέα και όχι μόνο, αλλά και να ενημερώνεσαι άμεσα για τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο xblog!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.