XBLOG logo @2x

Multirama: Πρώτο σε πωλήσεις φοιτητικών laptop

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος «Δες την ψηφιακά 2.0» του Υπουργείου Παιδείας, η Μultirama αναδεικνύεται πρώτη στην προτίμηση των φοιτητών, διαθέτοντας συνολικά 5.230 laptops, επιτυγχάνοντας μερίδιο που φτάνει το 30%. Το πρόγραμμα «Δες την ψηφιακά 2.0» παρείχε το δικαίωμα απόκτησης νέου φορητού προσωπικού υπολογιστή στο 25% των νεοεισαχθέντων φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 σε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ/ΤΕI στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη βαθμολογία εισαγωγής.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Multirama είχε έρθει πρώτη σε πωλήσεις netbooks σε μαθητές της Α΄Γυμνασίου έχοντας διαθέσει παραπάνω από 35.000 netbooks.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που έδειξαν στα καταστήματα Multirama. Η επιλογή τους μας τιμά ιδιαίτερα και παράλληλα επιβραβεύει το σύνολο των προσπαθειών που πραγματοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα του PC Expert της πληροφορικής. Η Multirama θα συνεχίσει να στηρίζει αντίστοιχα προγράμματα και να προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση», δήλωσε ο Κώστας Τσαγκανός, διευθύνων σύμβουλος της Multirama.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.