XBLOG logo @2x

Unboxing: UMPC Pierre Cardin

Από σήμερα το πρωί έχω στα χέρια μου ένα Ultra Mobile PC Pierre Cardin PC729, το οποίο μου έδωσε φίλος από την εισαγωγική εταιρία SINA (info@sina.gr), που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά μέσα στο επόμενο δίμηνο. Διαθέτει λειτουργικό Windows XP Home, επεξεργαστή 1.2 GHz και μνήμη RAM 1GB, οθόνη αφής TFT LCD 7 ιντσών, ανάλυσης 800 x 480 pixels και σκληρό δίσκο SSD 16 GB.

Φυσικά δεν απουσιάζει η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi), ενώ το UMPC διαθέτει ακόμα δύο θύρες USB, μία microUSB, μία Ethernet, αλλά και υποδοχή για ακουσικά και μικρόφωνο.

Η συμφωνία για την διάθεσή του στην αγορά δεν έχει κλείσει ακόμα, αναμένεται να γίνει μέσω δικτύου καταστημάτων μεγάλης εταιρίας όμως απ΄ότι έμαθα, ενώ η τιμή του θα είναι αρκετά ελκυστική (δε μπορώ να αναφέρω τίποτα παραπάνω, παρά μόνο ότι θα είναι κατά πολύ φθηνότερο από το iPad της Apple).

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι στην αγορά θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα, ένα με Wi-Fi και ένα που θα δέχεται κάρτα SIM για πρόσβαση στο internet μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος: Σύντομα 2-3 UMPC Pierre Cardin θα γίνουν δικά σας, μέσω κλήρωσης που θα γίνει στο xblog (θα ενημερωθείτε με νέο post σχετικά).

Ακολουθεί unboxing video και φωτογραφίες!

UMPC Pierre Cardin

UMPC Pierre Cardin

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.