XBLOG logo @2x

Νύχτα είναι θα περάσει…

Στο τέλος τους πλησιάζουν οι 14ες Νύχτες Πρεμιέρας, που ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου, και για άλλη μια φορά συνεπήραν το αθηναϊκό σινεφίλ κοινό. Στα πλαίσια του φεστιβάλ προβάλλονται ταινίες από όλο τον κόσμο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να μας παρουσιάσουν το έργο τους. Αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν ντοκιμαντέρ που αναδεικνύουν τη σύγχρονη -σκληρή συχνά-πραγματικότητα, αλλά και το αφιέρωμα στη μουσική.

Τα εισιτήρια για πολλές προβολές έχουν γίνει ανάρπαστα μέρες πριν, γι΄αυτό όσοι τελευταίοι αποφασίσετε να παρακολουθήσετε κάποια βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν ακόμη. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο, αλλά και αν δεν βρείτε κάτι που να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον μη διστάσετε να δώσετε μία ευκαιρία σε ταινίες που ίσως να μην επιλέγατε υπό άλλες συνθήκες.

Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά εορταστική με νεανικό κόσμο στις ουρές, χιλιοτσακισμένα χαρτάκια με τις ώρες προβολών, έντονες κινηματογραφικές συζητήσεις, χειροκροτήματα, γέλια ή ακόμα και φωνές! Τέλος, συχνά κρύβονται μικρά διαμαντάκια που ίσως να μη δούμε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες. Όσοι “τιμούν” τις απογευματινές και μεταμεσονύχτιες προβολές ξέρουν για τι μιλάω…

Οι αίθουσες που φιλοξενούν και φέτος τις Νύχτες Πρεμιέρας είναι: ΑΤΤΙΚΟΝ Cinemax Class, ΑΠΟΛΛΩΝ Cinemax Class και ΔΑΝΑΟΣ 1 και 2. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.aiff.gr για περισσότερες πληροφορίες και… καλές προβολές!

[photo by jungmoon]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.