XBLOG logo @2x

Coming now on theaters…

Ο νέος –κινηματογραφικός- χειμώνας άρχισε! Εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά όλοι μαζί!

Για να σοβαρευτούμε όμως, ο ενθουσιασμός μου είναι δικαιολογημένος γιατί οι αίθουσες γεμίζουν με νέες ταινίες. Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο… χειμερινός και προδιαθέτει για καλή παρέα και καλό σινεμά…

Ήδη βρίσκεται στις αίθουσες το παρανοϊκό “Burn After Reading”, ελληνιστί “Καυτό Απόρρητο” των ταλαντούχων αδερφών Κοέν, με ένα πρωτότυπο σενάριο και εμπνευσμένες ερμηνείες από τους Brad Pitt και George Clοoney, σε ρόλους έκπληξη! Εγγυημένο γέλιο, αρκεί να μην πάτε προκατειλημμένοι…

Το νέο δημιούργημα του αγαπημένου μου Woody Allen με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Scarlet Johansson, Javier Bardem και Penelope Cruz που βγήκε αυτή την βδομάδα και που το είδατε στις νύχτες πρεμιέρας.

Μία ακόμη από τις ταινίες που προβλήθηκαν στο φεστιβάλ είναι και το “Τυχερή και Ευτυχισμένη”, μία δροσερή πρόταση με μία πρωταγωνίστρια που φέρνει μαζί της την αργυρή Άρκτο.

Για να παραμείνουμε στις ταινίες με περγαμηνές, το “Ανάμεσα στους τοίχους” από τη Γαλλία απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα, αλλά και ενθουσιώδη σχόλια, καθώς οι πρωταγωνιστές του σχολείου είναι οι πραγματικοί μαθητές και καθηγητές.

Και αν νιώθετε όπως ο Γαλάτης, δηλαδή αιώνια παιδιά, υπάρχει μία πολύ όμορφη ταινία και για εσάς. Πέρα από την όποια πλάκα, ξεχάστε το κόμπλεξ σας και δείτε το “Igor” που μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Καλές προβολές…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.