XBLOG logo @2x

ΙΚΑ: Από τώρα σου κλείνουν ραντεβού τον Ιανουάριο για μια απλή αφαίρεση ελιάς!

Η αδελφή μου έχει μία ελιά στην κοιλιά, την οποία αποφάσισε να αφαιρέσει, μιας και είχαν αρχίσει να εμφανίζονται σαν μικρές ραβδώσεις πάνω της, σαν να διασπάται ένα πράγμα. ‘Ετσι πήγε στον χειρούργο των ιατρείων στο ΙΚΑ Δροσοπούλου, όπου υπαγόμαστε, ο οποίος αφού την είδε την παρέπεμψε στο Νοσοκομείο ΙΚΑ «Γεώργιος Γεννηματάς» στους Αμπελόκηπους (Ασωπίου 4 & Παράσχου). Εκεί όπως της είπε και προσεκτικότερα θα γίνει η αφαίρεση και η ουλή θα είναι “καλύτερη”, ενώ θα στείλουν και την ελιά για βιοψία (κυρίως γι΄ αυτό το λόγο την έστειλε εκεί).

Πριν από 20 ημέρες λοιπόν έκλεισε ραντεβού για να πάει εκεί σήμερα. Ήταν το πρώτο ραντεβού του γιατρού στις 8:30 το πρωί. Φυσικά ο γιατρός δεν ήταν στο ιατρείο, όπως και πολλοί άλλοι, αφού αρκετοί εμφανίστηκαν στις 8:50!

Μπήκε, την είδε και.. της είπε να ξαναπάει στις 15 Ιανουαρίου για να της αφαιρέσει την ελιά, αφού όπως της είπε σήμερα πήγε απλά για να τη δει. Αστειευόμενος μάλιστα της είπε «κοίτα, μας έχουν φέρει και ημερολόγια του 2008, εδώ πλέον περνάμε όλα τα νέα ραντεβού», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αν ήταν επείγον θα προσπαθούσε να της κλείσει ραντεβού νωρίτερα, θα προσπαθούσε, δε θα ήταν σίγουρο (έτσι είπε).

Τα σχόλια δικά σας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.