XBLOG logo @2x

Zoo.gr, Ακόμα ένα βραβείο

Απονεμήθηκαν χθες τα βραβεία “Κούρος 2009” που αθλοθετεί για 15η χρονιά η Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Το βραβείο “Στέλιος Χατζηιωάννου” για τη νεανική επιχειρηματικότητα απονεμήθηκε φέτος στους Μιχάλη Ναυπλιώτη, Δημήτρη Μπάνη και Κώστα Χατζηκοκολάκη, ιδρυτικά στελέχη του www.zoo.gr.

Το βραβείο συνοδεύτηκε και από οικονομικό έπαθλο 50.000 ευρώ, τα οποία χορηγεί εξ΄ολοκλήρου ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου. Με το βραβείο αυτό η λέσχη και ο κ. Χατζηιωάννου υποστηρίζουν έμπρακτα την καινοτόμο και δυναμική επιχειρηματικότητα.

Το βραβείο αυτό είναι η τρίτη πολύ μεγάλη διάκριση για το Zoo.gr, ύστερα από τον Χρυσό Ερμή στα Ermis Awards 2006 και την ανάδειξη σαν Internet Service of the Year στα Tech Excellence 2008.

βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για τη νεανική επιχειρηματικότητα στο zoo.grΣκοπός του βραβείου “Στέλιος Χατζηιωάννου” είναι να επιβραβεύσει επιχειρηματικές προσπάθειες νέων Ελλήνων επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών. Οι νικητές του βραβείου αυτού πέρυσι ήταν τα αδέρφια Brian και Aris Karey, που βρίσκονται πίσω από την αλυσίδα εστιατορίων “Simply Burgers”, τα οποία πλέον βρίσκονται σε περισσότερες από 12 τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, απασχολούνται σε αυτά 300+ υπάλληλοι, ενώ ο κύκλος των εργασιών τους για το 2010 να αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ!

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου, σχολιάζοντας τα βραβεία, είπε: «Σε δύσκολους καιρούς, καθίσταται ακόμα πιο σημαντική για τους πολλά υποσχόμενους επιχειρηματίες η πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Όταν ήμουν 28 ετών, ήμουν αρκετά τυχερός να έχω την υποστήριξη του πατέρα μου, καθώς ξεκινούσα την πρώτη μου επιχειρηματική δραστηριότητα. Επιθυμώ να παρέχω την ίδια ακριβώς στήριξη στους σημερινούς νέους επιχειρηματίες. Έχω εντυπωσιαστεί πολύ από το επίπεδο και τον ενθουσιασμό αυτών των επιχειρηματιών και των αιτήσεών τους για το βραβείο, είμαι βέβαιος πως τα € 50.000 πάνε σε καλή μεριά»!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.