XBLOG logo @2x

Σε αυτές τις γιορτές θα ψωνίσεις Online ή θα πας στα φυσικά καταστήματα;

Εδώ και λίγες μέρες τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν με το εορταστικό ωράριο και είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είναι ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο (μέχρι τις 6 το απόγευμα αν δε κάνω λάθος). Αυτό αφορά περισσότερο τα μικρά καταστήματα, αφού τα καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων είναι ανοιχτά καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ.

Νωρίτερα σήμερα βρέθηκα στο εμπορικό κέντρο The Mall, όπου πραγματικά γινόταν χαμός από τον κόσμο, κάναμε κοντά στα 20-30 λεπτά να μπούμε στο parking και να βρούμε θέση να παρκάρουμε, ενώ φεύγοντας μας πήρε περίπου 45 λεπτά να βγούμε από το parking και να φτάσουμε στην λεωφόρο Κηφισίας από την κίνηση!

Κίνηση όμως δεν συναντήσαμε μόνο στο parking, αλλά και στις κυλιόμενες σκάλες, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Αντίστοιχη κατάσταση υπήρχε και στο Golden Hall, με σταθμευμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια στην Σπύρου Λούη μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο!

Ο κόσμος μπαινόβγαινε στα καταστήματα, έβλεπες άλλους με τσάντες από ψώνια στα χέρια, άλλοι έκαναν απλά βόλτα και έρευνα αγοράς, άλλοι βόλταραν μαζί με τα πιτσιρίκια τους για να καταλήξουν στις καφετέριες και τα εστιατόρια για ένα ζεστό ρόφημα ή ένα γεύμα.

Εσύ σε αυτές τις γιορτές θα ψωνίσεις από ηλεκτρονικά καταστήματα; Θα πας στα φυσικά καταστήματα για ψώνια; Θα κάνεις βόλτα στα φυσικά καταστήματα αλλά θα αγοράσεις αυτά που θέλεις online ψάχνοντας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τις καλύτερες τιμές;

Ψήφισε στο poll!

Φωτογραφίες από το The Mall (19/12/2010 13:30)

The Mall Athens, 19/12/2010

The Mall Athens, 19/12/2010

The Mall Athens, 19/12/2010

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.