XBLOG logo @2x

Xiaomi: Η Redmi ανακοίνωσε την πρώτη της τηλεόραση

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Redmi, Lu Weibing, που ουσιαστικά είναι sub-brand της Xiaomi, ανακοίνωσε την πρώτη της τηλεόραση.

Η τηλεόραση ονομάζεται Redmi TV 70″, και είναι μία 70-ιντσών 4K smart TV που βασίζεται στον 6ης γενιάς Amlogic επεξεργαστή. Διαθέτει 2 GB μνήμη RAM, 16 GB αποθηκευτικό χώρο και 2.4G/5G dual-band WiFi. Δεν υποστηρίζει HDR, παρότι το chipset μπορεί να κάνει HDR decoding, και όπως οι τηλεοράσεις της Xiaomi, τρέχει το σύστημα PatchWall το οποίο ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό XiaoAI της Xiaomi.

Redmi Note 8 Pro

Επιπλέον, η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε και το smartphone Redmi Note 8 Pro το οποίο εξοπλίζεται με μία τετραπλή κάμερα. Η κάμερα αυτή αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα με ανάλυση 64 MP (προερχόμενος από τη Samsung), έναν ευρυγώνιο φακό, έναν 2 MP macro φακό και έναν επίσης 2 MP φακό για την ανίχνευση του βάθους.

Η τηλεόραση Redmi TV 70″ και το κινητό Note 8 Pro είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία στη Κίνα με τιμές RMB 3,799 (US$530) και RMB 1,399 (US$200) αντίστοιχα. Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.