XBLOG logo @2x

Το συναρπαστικό Mi Mix 3 της Xiaomi διαθέσιμο στα καταστήματα WIND

Tο τελευταίο μέλος της σειράς Mi Mix της Xiaomi, το Mi Mix 3, ήρθε για να κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών και να τους προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν στα καταστήματα WIND, στην τιμή των 569€ με δυνατότητα 36 άτοκων δόσεων ή ακόμα πιο φθηνά, με τη χρήση της υπηρεσίας Bring to Save.

Το Mi Mix 3 είναι η πρώτη Full bezel-less συσκευή στην Ευρωπαϊκή αγορά, εκμηδενίζοντας τα bezels σε όλες τις πλευρές της συσκευής μικραίνοντας έτσι το συνολικό της μέγεθος. Ταυτόχρονα, ο ενσωματωμένος slide μηχανισμός που διαθέτει δίνει πρόσβαση όχι μόνο στην μπροστινή κάμερα αλλά και σε έναν νέο τρόπο χειρισμού του τηλεφώνου.

Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Mi Mix 3 είναι:

  • 6,39’’ Full Screen SAMOLED Display με μηδενικά Bezels και Slide μηχανισμός για εύκολη πρόσβαση στις κάμερες και πλήρως παραμετροποιήσιμος στις ανάγκες του χρήστη. 
  • Κορυφαία Διπλή AI κύρια κάμερα 12+12MP με OIS και στις δύο πλευρές, night mode, 2x οπτικό ζουμ και 960FPS slow motion video.
  • 24+2MP διπλή ΑΙ μπροστινή κάμερα για πεντακάθαρες και φωτεινές selfies.
  • Qualcomm Snapdragon 845 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου για κορυφαίες επιδόσεις.
  • MIUI 10, το καλύτερο περιβάλλον χρήσης αυτή την στιγμή σε smartphone που παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες ασφάλειας για κάθε χρήστη και χρήση 5GB δωρεάν cloud storage.
  • Η πρώτη συσκευή που όχι μόνο υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση αλλά περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή στη συσκευασία.

Η εξέλιξη της σειράς Mi Mix αποδεικνύει ότι τα σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα μπορούν να είναι και έργα τέχνης καθώς τα τηλέφωνα της σειράς Mix, σχεδιασμένα από τον Philip Starck, φιλοξενούνται στα Centre Pompidοu Museum (Paris), Design Museum of Munich, Helsinki Design Museum ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν ως Gold Winner στα International Design Excellence Awards (IDEA).

Xiaomi Mi Mix 3 Wind

Η νέα συσκευή προστίθεται στην ευρεία γκάμα smartphone που προσφέρει η WIND στους πελάτες της και σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.