XBLOG logo @2x

Η Microsoft στην πρώτη θέση των «World’s Best Multinational Workplaces»

Ανακοινώθηκε η πρώτη λίστα με τις 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε παγκόσμια κλίμακα, από το Great Place to Work Institute σε συνεργασία με το περιοδικό Fortune, την πρώτη θέση της οποίας απέσπασε η Microsoft!

Σε ειδική τελετή που έγινε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το βραβείο «World’s Best Multinational Workplace» εκ μέρους της Microsoft έλαβε η Lisa Brummel, Chief People Office.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα «World’s Best Multinational Workplaces» συνιστά την πρώτη λίστα που βασίζεται στα αποτελέσματα έρευνας που λαμβάνει υπόψη τις απόψεις των ίδιων των εργαζομένων, αποτελώντας τη μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα του είδους της, καθώς διεξάγεται σε μεγάλο πλήθος εταιρειών από όλον τον κόσμο.

H λίστα περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρίες στον κόσμο όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον, ενώ οι εταιρίες που διακρίθηκαν αξιολογήθηκαν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και χαρακτηριστικών.

Μια εταιρία για να είναι υποψήφια πρέπει να έχει διακριθεί σε τουλάχιστον πέντε λίστες χωρών ως Best Workplace, να απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζομένους διεθνώς, ενώ τουλάχιστον το 40% του συνολικού εργατικού της δυναμικού θα πρέπει να εργάζεται εκτός της χώρας, στην οποία βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της.

Ακολουθεί η λίστα με τις 25 εταιρίες:

  1. Microsoft
  2. SAS
  3. NetApp
  4. Google
  5. FedEx Express
  6. Cisco
  7. Marriott
  8. McDonalds’s
  9. Kimberly-Clark
  10. SC Johnson
  11. Diageo
  12. American Express
  13. Medtronic
  14. Intel
  15. Hilti
  16. 3M
  17. Telefónica
  18. National Instruments
  19. Mars
  20. Accenture
  21. Roche
  22. Novo Nordisk
  23. The Coca-Cola Company
  24. Atento
  25. Quintiles

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στοιχεία για την κάθε εταιρία, όπως πόσους εργαζόμενους απασχολούν, που έχουν την έδρα τους, ποιο το αντικείμενό τους κλπ στη σχετική σελίδα του greatplacetowork.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.