XBLOG logo @2x

WIND Tablet, Μοιάζει με το ZTE V9 Pad αλλά δεν είναι ZTE V9 Pad!

Χθες έλαβα από την WIND ένα δελτίο τύπου με διάφορες προσφορές για την εορταστική περίοδο. Η βασικότερη προσφορά ωστόσο είναι ένα tablet που δίνει δώρο η WIND με σύνδεση στο WIND ONE XL, πρόγραμμα που συνδυάζει σταθερή/κινητή τηλεφωνία και broadband σύνδεση στο ίντερνετ.

Συγκεκριμένα η προσφορά είναι η εξής:

Για επικοινωνία χωρίς περιορισμούς, Τηλεφωνία & Βroadband Internet από το κινητό και το σταθερό, η WIND, μέσω του WIND One, του πρώτου προϊόντος πραγματικής σύγκλισης Σταθερής, Κινητής Τηλεφωνίας και Broadband στην ελληνική αγορά, προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και από το σταθερό και από το κινητό , διαθέσιμα λεπτά προς όλα τα κινητά, για να καταναλωθούν και από το σταθερό και από το κινητό, broadband σύνδεση στο Internet τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό και απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία μεταξύ του κινητού και του σταθερού.

Οι ενδιαφερόμενοι για νέα σύνδεση στο WIND ONE XL αποκτούν ΔΩΡΟ ένα tablet pc, αντίστοιχα στο WIND ONE L κερδίζουν ΔΩΡΟ έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD 250GB, στο WIND ONE M το ΔΩΡΟ είναι ένα MINI DV και στο WIND ONE S ένας αποκωδικοποιητής MPEG4.

Βλέποντας τη φωτογραφία του tablet στο email μου έκανε μπαμ ότι πρόκειται για το ZTE V9 Pad. Η ίδια φωτογραφία βρίσκεται και στο τελευταίο φυλλάδιο προσφορών της WIND που υπάρχει στα καταστήματα αλλά και στην κεντρική σελίδα του wind.com.gr.

Ναι, αλλά το ZTE V9 Pad έχει ανακοινώσει ότι το διαθέτει αποκλειστικά η COSMOTE.

Πριν από λίγο επικοινώνησα με το γραφείο τύπου της WIND και ρώτησα σχετικά. Η απάντησή τους είναι ότι δεν πρόκειται για το tablet της ZTE που διαθέτει η COSMOTE, ενώ όσο κι αν επέμεινα ότι το tablet της φωτογραφίας είναι ίδιο με το ZTE V9 Pad, η απάντηση που έλαβα ήταν ότι «μοιάζει, αλλά δεν είναι».

Αύριο απ΄ότι μου είπαν θα ανακοινώσουν επίσημα ποιο είναι το tablet αυτό, οπότε αναμένουμε.

Προσφορά WIND Tablet

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.