XBLOG logo @2x

Παίζοντας για πρώτη φορά Angry Birds στο ZTE V9 Pad

Για το Angry Birds νομίζω δε χρειάζεται να γράψω πολλά. Πασίγνωστο παιχνίδι που μπορείτε να το βρείτε είτε στο iTunes App Store για iPhone και iPad, είτε στο Android Market για smartphone και tablet που τρέχουν λειτουργικό Android. Έπαιξα Angry Birds για πρώτη φορά χθες στο ZTE V9 Pad, δείτε το βίντεο!

Το Angry Birds έχει καθηλώσει περισσότερους από 7 εκατομμύρια χρήστες smartphones σε όλο τον κόσμο, για iPhone/iPad έχει κάποια μικρή χρέωση (0,79 ευρώ), ενώ για Android διατίθεται δωρεάν.

Το κατέβασα στο ZTE V9 Pad που χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες, ναι όσο κι αν ακούγεται απίστευτο δεν το είχα κατεβάσει στο iPhone, δεν είχα παίξει ποτέ Angry Birds έως τώρα.

Εκτός από το Angry Birds, κατέβασα και το Angry Birds Seasons, πρόκειται για την εορταστική έκδοση του game για τα Χριστούγεννα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Η οθόνη αν και resistive είναι αρκετά καλής ποιότητας, μπορεί να χρειάζεται λίγο πιο έντονο πάτημα σε σχέση με τις capacitive οθόνες (όπως έχει πχ το iPad), αλλά είναι κάτι που εγώ προσωπικά το συνήθισα γρήγορα και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Πρόκειται για 7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 800 x 480 pixels.

Κατά τα άλλα έχουμε λειτουργικό Android 2.1, επεξεργαστή 600 MHz Qualcomm, υποστήριξη HSDPA και φυσικά σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi, Κάμερα 3 Megapixel με 5x ψηφιακό ζουμ, RAM 512MB, ROM 512MB, κάρτα μνήμης microSD 4GB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία (υποστηρίζει έως 32GB), μπαταρία 3400 mAh, πολλαπλές οθόνες, αυτά τα βασικά.

Δείτε όλα τα post για το ZTE V9 Pad στο xblog.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.