XBLOG logo @2x

Η Wind και η Seajets χαρίζουν 6.500 ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε συνδρομητές F2G

Η WIND και η Seajets, που διαθέτει «τον μεγαλύτερο και ταχύτερο στόλο του Αιγαίου», ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν 6.500 δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια στους συνδρομητές του F2G.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα 5 νικητές κερδίζουν διπλά εισιτήρια επιστροφής με τη Seajets για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Αθήνα και την Κρήτη, μέσα από 9 διαθέσιμα, ταχύτερα και ασφαλέστερα πλοία του στόλου. Για να πάρετε και εσείς μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή myF2G, να πάτε στην ενότητα των Flames και να βρείτε τη κλήρωση.

F2G Seajets

Ο μοναδικά διαδραστικός κόσμος του MyF2G app ανανεώνεται συνεχώς και η πλατφόρμα επιβράβευσης Flames2Go εμπλουτίζεται με νέους διαγωνισμούς και υπέροχα δώρα, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα. Οι συνδρομητές έχουν πάντα τη δυνατότητα να επιλέξουν που, πότε και πόσα flames θα εξαργυρώσουν ανά διαγωνισμό διεκδικώντας το δώρο της επιλογής τους. Κάθε κίνηση στο myF2G app ξεκλειδώνει Flames, που σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις απίθανα δώρα και είναι διαθέσιμο και σε Android και iOS συσκευές.

Έτσι, το Κυνήγι των Flames συνεχίζεται, ακόμη πιο καλοκαιρινό και επιβραβεύει τους συνδρομητές F2G με τον πιο δροσερό διαγωνισμό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.