XBLOG logo @2x

WIND F2G: Όταν λέει όλοι εννοεί όλοι… Τώρα ακόμα πιο οικονομικά! (video)

Το WIND F2G προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και συγκεκριμένα 100’ προς WIND, Vodafone και Cosmote, αλλά και όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, με ανανέωση μόνο από 10€, ενώ το ποσό παραμένει εξ΄ολοκλήρου στην κάρτα ώστε ο συνδρομητής να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί και να ενεργοποιήσει τα αγαπημένα του πακέτα είτε καλώντας το 1265 είτε μέσω του MYF2G λογαριασμού του στο www.F2G.gr για να κερδίσει ακόμα περισσότερα online δώρα!

Η νέα αυτή προϊοντική πρόταση περιγράφεται μέσω της νέας διαφήμισης που βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και αποτελεί συνέχεια της πολυσυζητημένης υπόθεσης ληστείας που γνωρίσαμε όλοι πριν δύο μήνες.

Η δίκη της αγαπημένης, αλλά όχι  τόσο οργανωμένης συμμορίας, έχει αρχίσει και τα αίματα στην δικαστική αίθουσα δείχνουν αναμμένα.

Το κοινό αλλά και η οικογένεια του συμπαθή ληστή δείχνουν με κάθε τρόπο την αντίθεση τους στους ισχυρισμούς της πολιτικής αγωγής και η αίθουσα ξαφνικά μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος δικαστής της υπόθεσης προσπαθεί να επιβάλλει άμεσα την τάξη στην αίθουσα αλλά άθελα του και χωρίς φυσικά να γνωρίζει πέφτει στην γνωστή πια σε όλους μας παγίδα.

Ζητά την άμεση εκκένωση της αίθουσας και προστάζει να βγουν όλοι έξω… τι πραγματικά όμως εννοεί;

Έτσι λοιπόν ο «αδέκαστος» δικηγόρος της συμμορίας αρπάζει την ευκαιρία να δημιουργήσει εντυπώσεις αλλά και ο ίδιος ο ληστής προσπαθεί – αλλά μάταια –  να αποδράσει.

Το βασικό μήνυμα της νέας αυτής ταινίας δεν είναι άλλο από το ότι η καρτοκινητή F2G της WIND προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και μάλιστα τώρα και με κάθε κάρτα ανανέωσης από 10€. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε πως και με ανανέωση χρόνου ομιλίας 20€, οι κάτοχοι WIND F2G μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν 200’ ομιλία προς όλα τα δίκτυα.

Τη συνέχεια της ληστείας δεν θα μπορούσε να υπογράφει άλλος από τον σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη σε παραγωγή της εταιρείας Filmiki, σε πρωτότυπο σενάριο της «The Newtons Laboratory».

Περισσότερες πληροφορίες για το WIND F2G είναι διαθέσιμες στο site www.F2G.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.