XBLOG logo @2x

WIND: Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου

Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2019, από τους χιλιάδες αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler και τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης της WIND για την έναρξη της τουριστικής περιόδου αλλά και τις εορταστικές μέρες του Πάσχα το επιβεβαιώνουν.

Οι επισκέπτες από το εξωτερικό φαίνεται πως προτίμησαν και με το παραπάνω τη χώρα μας για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Τo διάστημα από 26/04/2019 – 29/4/2019 η κίνηση του Δικτύου 4G/4G+ σημείωσε αύξηση της τάξεως του 80% ενώ ο συνολικός όγκος δεδομένων άγγιξε τα 500ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 60% σε σχέση με πέρυσι. Ειδικότερα την Κυριακή του Πάσχα ο όγκος δεδομένων ξεπέρασε τα 140 ΤΒ.

Διπλασιάστηκε η χρήση του δικτύου 4G/4G+ της WIND

WIND Hellas Logo 2017


Διαβάστε επίσης: Huawei Road Show 2019: H Huawei παρουσίασε στην Ελλάδα τον θαυμαστό κόσμο του 5G


Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους λεγόμενους «εξωτικούς» προορισμούς αφού σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Χανιά «δεν έπεφτε καρφίτσα» καθώς η χρήση του δικτύου 4G/4G+ της WIND διπλασιάστηκε σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018. Οι συνδρομητές αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματα του δικτύου και εκτόξευσαν την επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου. 8% αύξηση στις υπηρεσίες φωνής και 9 εκατ. κλήσεις διαχειρίστηκε το δίκτυο της εταιρείας την Κυριακή του Πάσχα.

Ο καιρός ζεσταίνει, η χώρα μας συνεχίζει να προσελκύει τους επισκέπτες και το δίκτυο της WIND ανταποκρίνεται απόλυτα στην εκρηκτική αύξηση της ζήτησης με το εξειδικευμένο προσωπικό να παρακολουθεί σε 24ωρη βάση το ενιαίο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.