XBLOG logo @2x

Wi-Fi μόνο με… 10 ευρώ την ώρα!

Αυτή είναι η τιμή μεγάλου αθηναϊκού ξενοδοχείου για τους πελάτες και τους επισκέπτες τους, σε περίπτωση που θέλουν να συνδεθούν στο ίντερνετ από το smartphone, το tablet ή το laptop τους…

Wi-Fi με 10 ευρώ την ώρα!

Πώς μπορείς να περιγράψεις αυτήν την πρακτική;

Πραγματικά είναι δύσκολο να βρεις την κατάλληλη λέξη, από τη στιγμή που το Internet έχει πλέον γίνει “κοινό αγαθό” και στα περισσότερα ξενοδοχεία, αλλά και σε άλλα σημεία, προσφέρεται πλέον δωρεάν σε όλο τον κόσμο!

Το ακόμα δε πιο τραγελαφικό της ιστορίας είναι ότι με 10 ευρώ την ώρα, παίρνεις την “εξωφρενική” ταχύτητα του 1 Μbps και φυσικά, αν θέλεις παραπάνω, πρέπει να πληρώσεις περισσότερα χρήματα.

Πραγματικά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε το σκεπτικό πίσω από αυτή την κίνηση, από τη στιγμή που ειδικά οι πελάτες τέτοιων ξενοδοχείων (γιατί και άλλα ξενοδοχεία της πόλης ακολουθούν ανάλογη πολιτική) θέλουν στην πλειοψηφία τους να χρησιμοποιήσουν το Internet για τη δουλειά τους.

Όντας δε άνθρωποι που μετακινούνται σε διάφορες πόλεις του κόσμου, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συγκρίσεις…

Για να τελειώνουμε: θεωρούμε ότι η σύνδεση με το Internet θα πρέπει πλέον να είναι μια standard υπηρεσία στους χώρους φιλοξενίας και εστίασης και επειδή το κόστος της είναι χαμηλό, ασφαλώς και πρέπει να προσφέρεται δωρεάν!

πηγή: Neo2

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.