XBLOG logo @2x

Instagram: Όχι μόνο mobile, Έρχονται τα Web Profiles

Η αγαπημένη εφαρμογή των χρηστών για φωτογραφίες στα smartphones και tablets πλέον αποκτά και web έκδοση!

Το Instagram αποφάσισε πως η Web έκδοση θα βοηθήσει τους χρήστες του να μοιραστούν ευκολότερα φωτογραφίες και να εξερευνήσουν νέους χρήστες καθώς και τις φωτογραφίες αυτών.

Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε ένα web προφίλ του Instagram πως θα μοιάζει αν δείτε το προφίλ της Nike.

Το δικό σας web προφίλ δεν είναι έτοιμο ακόμη και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το λανσάρισμα όλων των web προφίλ των χρηστών του Instagram. Ωστόσο, το link για το web προφίλ σας θα είναι το εξής: instagram.com/username, όπου αντί για username τοποθετείτε το δικό σας username στο Instagram.

Στο web profile θα εμφανίζεται μία εικόνα προφίλ, ένα μικρό βιογραφικό του χρήστη και φυσικά όλες οι φωτογραφίες τις οποίες ο χρήστης έχει μοιραστεί με το Instagram.

Όσες φωτογραφίες είναι δημόσιες (Public) θα μπορεί ο οποιοσδήποτε χρήστης να τις δει, ακόμη κι αν δεν είναι χρήστης του Instagram. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν μια φωτογραφία ως ιδιωτική (Private), ώστε μονάχα οι Followers του χρήστη να έχουν τη δυνατότητα να τη δουν.

Τέλος, το ανέβασμα (Upload) των φωτογραφιών θα συνεχίσει να πραγματοποιείται από την εφαρμογή του Instagram στις κινητές συσκευές και όχι από τη Web έκδοση του.

αναδημοσίευση από SocialSteps.gr

Instagram: Έρχονται τα Web Profiles

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.