XBLOG logo @2x

Βοηθάμε την μικρή Ηλιάνα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά αποδεικνύεται πόσο χρήσιμο είναι το ίντερνετ, τα blogs, τα social media κλπ, που μακάρι να μην υπήρχε ποτέ τέτοια αναγκαιότητα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η μικρή Ηλιάνα, 4 μηνών σήμερα, πρέπει να μεταβεί στο Λονδίνο και να υποβληθεί μεταξύ άλλων σε μεταμόσχευση ήπατος, κάτι που θα κοστίσει 400.000 ευρώ! Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας!

Για την περίπτωση της μικρής Ηλιάνας ενημερώθηκα από το EimaiMama.gr και στη συνέχεια βρήκα περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα «Ελληνίδες Μαμάδες» στο Facebook, αλλά και στη σελίδα που υπάρχει στο Facebook με την ιστορία της Ηλιάνας, απ΄όπου ζητείται από όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Εξοργίζομαι όταν διαβάζω στη σελίδα για την Ηλιάνα, ότι «το κόστος μόνο για την μεταμόσχευση ανέρχεται στις 400.000€ το οποίο θα πρέπει να προκαταβληθεί και παρά το γεγονός ότι το ταμείο θα πρέπει να καλύψει το 90% των νοσηλίων τόσο η γραφειοκρατία όσο και η οικονομική κρίση δημιουργεί εμπόδια κ αβεβαιότητα για το αν τα χρήματα θα εγκριθούν και εγκαίρως πριν τις 09/08/11 που είναι το ραντεβού της Ηλιάνας στο Λονδίνο».

Είναι αδιανόητο να μαθαίνουμε κάθε μέρα για σπατάλες υπουργών, ανακαινίσεις υπουργικών γραφείων με κόστος αρκετών χιλιάδων ευρώ και άλλα τέτοια όμορφα, και σε τέτοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη να υπάρχει γραφειοκρατία!

Οι αρμόδιοι υπουργοί θα έπρεπε να ασχολούνται λιγότερο με τις καθημερινές τους τηλεοπτικές παρουσίες στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων και σε τέτοιες περιπτώσεις να δίνουν άμεσα εντολή να βρεθούν και να εκταμιευθούν τα χρήματα που είναι απαραίτητα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές!

Θέλω να πιστεύω ότι αυτές τις μέρες θα πέσει το μάτι κάποιου συνεργάτη των αρμόδιων υπουργών ή άλλων αρμόδιων σε αυτό το post ή στο eimaimama.gr ή στη σελίδα για την Ηλιάνα στο Facebook και τα χρήματα να δοθούν έγκαιρα στην οικογένεια της μικρής που πρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να υποβληθεί στη μεταμόσχευση ήπατος.

Σχετικά με την μικρή Ηλιάνα

Η μικρή Ηλιάνα είναι 4 μηνών και πριν από 2 μήνες εισήχθη στο νοσοκομείο Παίδων όπου διαγνώστηκε ατρησία χοληφόρων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τη μέθοδο Kasai2. Πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος που δεν γίνεται στην Ελλάδα, οπότε θα πρέπει να νοσηλευτεί στο King΄s College Hospital 3 του Λονδίνου.

Αφού μπει σε λόστα αναμονής για μόσχευμα, στην περίπτωση που κανείς απ΄τους γονείς δεν είναι συμβατός, και μετά την μεταμόσχευση θα πρέπει να μείνει στο Λονδίνο για παρακολούθηση, ύστερα να επιστρέψει στο νοσοκομείο Παίδων και να μεταβεί πάλι για έλεγχο στο Λονδίνο.

Βοηθάμε την μικρή Ηλιάνα!

Τραπεζικός Λογαριασμός Alpha Bank: 152-002101-070535
IBAN: GR13 0140 1520 1520 0210 1070 535
Δικαιούχοι: ΚΩΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ – ΠΟΥΛΗ ΙΑΚΩΒΙΑ

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.