XBLOG logo @2x

Η Γεωργία με τη βοήθεια των social media συγκέντρωσε 30.000+ ευρώ και θα ταξιδέψει στην Ινδία να… ανακτήσει τη ζωή της!

Σε προηγούμενο post είδαμε την περίπτωση της μικρής Ηλιάνας, που μέσω ίντερνετ – φίλων – γνωστών κλπ προσπαθεί να μαζέψει το συντομότερο δυνατόν το ποσό των 400.000 ευρώ για να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να υποβληθεί σε μεταμόσχεση ήπατος και άλλες θεραπείες.

Σε αυτό το post θα δούμε την περίπτωση της 39χρονης Γεωργίας που πάσχει από σπάνια νόσο, η οποία με τη βοήθεια των social media κατάφερε να μαζέψει το ποσό που απαιτείται για να ταξιδέψει στην Ινδία και να ξεκινήσει την θεραπεία που απαιτείται και να προσπαθήσει να ανακτήσει τη ζωή της, όπως γράφει η ίδια στο blog της!

Η 39χρονη σήμερα Τζώρτζια πριν από 4 χρόνια ήταν μια δυναμική γυναίκα, με πτυχίο στην Ψυχολογία και καριέρα στα τραπεζικά, ζούσε με τον σύντροφό της με τον οποίο σχεδίαζε την κοινή τους ζωή, δηλαδή οικογένεια, νέα επιχείρηση κλπ. Ήταν πρόσχαρη, της άρεσαν τα ταξίδια, η μουσική, ο χορός και οι εκδρομές… Μέχρι που ξαφνικά η ζωή της ανατράπηκε.

Τα 4 τελευταία χρόνια δίνει μία σκληρή μάχη, στην οποία πρωταγωνιστούν γιατροί, διαγνώσεις, θεραπευτικές αγωγές, φάρμακα, έλεγχοι, εξετάσεις, κι άλλες διαγνώσεις, κι άλλες εξετάσεις, όπως γράφει στο blog της, παρακολουθώντας ανήμπορη την υγεία της να φθίνει και το σώμα της να ξεγλυστράει από τον έλεγχό της όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Η διάγνωση που επικράτησε -τέλη Αυγούστου 2010- είναι ότι πάσχει από χρόνια νόσο Λάιμ (Μπορελλίωση) τρίτου στάδιου.

Τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα για να ανακτήσει τη ζωή της.

Η Dr. Geeta Shroff έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει ένα θεραπευτικό πρωτόκολο που έχει βοηθήσει πάνω από 600 ανθρώπους, συχνά με θαυμαστά αποτελέσματα. Χάρη σε αυτό, έχει βελτιωθεί θεαματικά η ποιότητα ζωής πολύ βαριά ανάπηρων ασθενών και έχει ακόμα ιαθεί σημαντικός αριθμός ατόμων που νόσησαν από την ασθένεια του Lyme. Χρειάζεται να εισαχθεί στην κλινική Nu Tech στο Νέο Δελχί της Ινδίας για αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα από την Δρ. Σροφ και την ομάδα της!

Η αρχική φάση της αγωγής κρατάει 9 εβδομάδες. Το κόστος της πρώτης αυτής φάσης είναι $43,000 (περίπου €30,000). Το ποσό αυτό συμπεριλαμβάνει αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα, 2-3 συνεδρίες φυσικοθεραπείας/κινησιοθεραπείας την ημέρα, δωμάτιο και πλήρη σίτηση για την ίδια και τον/την συνοδό της. Το κόστος για επιπλέον εξετάσεις που τυχόν κριθούν απαραίτητες, θεραπευτικές αγωγές (εκτός των βλαστοκυττάρων), ιατρικής παρέμβασης για οτιδήποτε άλλο εκτός απ την διαγνωσμένη πάθηση, ή για τυχόν επείγουσα εισαγωγή σε μεγαλύτερο νοσοκομείο δεν συμπεριλαμβάνονται και θα χρεωθούν ξεχωριστά. Προβλέπεται να χρειαστούν επαναληπτικές επισκέψεις στην κλινική μετά από κάποιους μήνες, αλλά αυτό θα αποφασιστεί σύμφωνα με την ανταπόκριση του οργανισμού της στην αρχική φάση της αγωγής.

Με δεδομένο ότι η ίδια είναι ανήμπορη να εργαστεί τα τελευταία 4 χρόνια και τη φροντίζει η οικογένειά της, οι πόροι της οποίας έχουν απορροφηθεί από το κόστος της αντιμετώπισης της κατάστασής της, η Τζώρτζια στράφηκε στο ίντερνετ και τα social media, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια να συγκεντρωθεί το ποσό των 30.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Ινδία και να ξεκινήσει τη θεραπεία που απαιτείται!

Το ποσό συγκεντρώθηκε πολύ γρήγορα στον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχτηκε για το σκοπό αυτό και ο οποίος έκλεισε μόλις συγκεντρώθηκε το ποσό των 30.000 ευρώ, ενώ αρκετοί χρήστες έκαναν donation μέσω PayPal, αφού όπως μπορείτε να διαβάσετε παραπάνω τα 30.000 ευρώ είναι το κόστος της πρώτης φάσης της θεραπείας και θα χρειαστούν κι άλλα χρήματα.

Εμείς ευχόμαστε στην Γεωργία όλα να πάνε καλά και να ξαναγίνει η Τζώρτζια όπως γράφει στο blog της! Ακολουθεί βίντεο σχετικά με την μάχη της Γεωργίας Παπαζήση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.