XBLOG logo @2x

Vodafone World of Difference: Δούλεψε για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θες και κάνε τη «Διαφορά»

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς «Vodafone World of Difference» ξεκίνησε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα που στην Ελλάδα θα δώσει την ευκαιρία σε 3 άτομα να εργαστούν για έναν ολόκληρο χρόνο σε έναν κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για ένα συγκεκριμένο έργο.

Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε άτομα με όραμα και πάθος να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να συνεισφέρουν στο έργο ενός κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το διεθνές δίκτυο των Vodafone Foundations, το 2002, ενώ τώρα εφαρμόζεται σε 17 χώρες ανά τον κόσμο. Μέχρι σήμερα το Vodafone World of Difference έχει δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 700 επιτυχόντες σε όλο τον κόσμο να εργαστούν για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε μη κερδοσκοπικό οργανισμό διαθέτει τοπικό γραφείο στην Ελλάδα, και να συμφωνήσουν σε μια συγκεκριμένη θέση εργασίας και ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησης των δώδεκα (12) μηνών.

Κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων, θα ξεχωρίσουν εκείνοι που θα επιδείξουν ενθουσιασμό, δέσμευση και δυναμισμό, αλλά και  θα αποδείξουν ότι διαθέτουν τις κατάλληλες ικανότητες, τη γνώση και τα αναγκαία προσόντα για να κάνουν τη «διαφορά» στον οργανισμό που θα επιλέξουν να εργαστούν. Επιπρόσθετα, κάθε δήλωση συμμετοχής θα κριθεί σύμφωνα με την ανθρωπιστική και κοινωφελή της αξία, το εφικτό της υλοποίησης και τη βιωσιμότητά της. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα μίας μόνο δήλωσης συμμετοχής, ενώ οι 3 επιτυχόντες θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεκινήσουν την εργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος έως τα τέλη Ιανουαρίου 2011.

Το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone.

Για αναλυτικές πληροφορίες, καθώς και αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference.

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων συμμετοχής είναι η 24η Οκτωβρίου 2010.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.