XBLOG logo @2x

Getitnow.gr, Νέος CEO ο Τάκης Πέρκιζας [αποκλειστικό]

Σε προηγούμενο άρθρο αποκαλύψαμε την αποχώρηση του Jim Hamilton από την θέση του Chief Executive Officer (CEO) στην Digital Shopping AΕ, την εταιρία δηλαδή που βρίσκεται πίσω από το Getitnow.gr. Μόλις μάθαμε ποιος θα είναι ο επόμενος CEO!

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας θα είναι ο Τάκης Πέρκιζας, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την επόμενη εβδομάδα, οπότε και λογικά θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία.

Τάκης Πέρκιζας

Στο γραφείο του βρίσκεται και σήμερα ο Jim Hamilton, ρυθμίζοντας τελευταίες λεπτομέρειες, προτού αφήσει την Αθήνα (τον Άγιο Στέφανο συγκεκριμένα όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Getitnow) και επιστρέψει στο Τέξας, όπως έγραψε και ο ίδιος χθες στο προφίλ του στο Facebook.

Ποιος είναι ο Τάκης Πέρκιζας

Ο Τάκης Πέρκιζας [τον βλέπετε στη φωτογραφία δεξιά] είναι 42 ετών, κατέχει πτυχίο Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, μεταπτυχιακό στα Οικονομικά από το London School of Economics και MBA στο Marketing από το City University of London.

Οι τελευταίοι σταθμοί στην καριέρα του

  • Starbucks: Country Manager για Ελλάδα και Βαλκάνια
  • Εμπορική Τράπεζα: Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Ομίλου
  • Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός: Διευθυντής Marketing
  • Προηγούμενες συνεργασίες: Wella, Johnson & Johnson Hellas

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.