XBLOG logo @2x

Getitnow.gr: Ο Jim Hamilton αποχώρησε από τη θέση του CEO

Τον γνωρίσαμε τον περασμένο Μάιο στο press event για την έναρξη της κανονικής λειτουργίας του Getitnow.gr ως τον CEO του online megastore. Ο λόγος για τον Jim Hamilton, που όπως φαίνεται αποχώρησε από τη θέση του CEO…

Ο κ. Hamilton χθες έγραψε στο status του προφίλ του στο Facebook τα εξής: “Mission Accomplished! Getitnow.gr company launched! 30 stores open! 300,000 products online! New CEO hired and on board! Time to head back to Texas”!

Jim Hamilton

Το περίεργο είναι ότι πριν από δύο εβδομάδες στο press event για το ανανεωμένο Getitnow.gr στο Κολωνάκι τίποτα δεν προμήνυε ότι ο κ. Hamilton θα αποχωρήσει από τη θέση του Chief Executive Officer (CEO).

Υποθέτω ότι η αρχική του συμφωνία προέβλεπε να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Digital Shopping ΑΕ που βρίσκεται πίσω από το Getitnow.gr για το διάστημα του ενός έτους, μέχρι δηλαδή να ετοιμαστεί το site, τα καταστήματα και γενικότερα να “τρέξει” το όλο εγχείρημα. Δείτε το πλήρες βιογραφικό του Jim Hamilton.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα τον διαδεχθεί στη θέση του CEO στην εταιρία, κάτι που λογικά θα μάθουμε από Δευτέρα.

* Στη φωτο παραπάνω βλέπετε τον Jim Hamilton μαζί με την Μαρία Πάτση, Buzz and Creative Marketing Manager του Getitnow.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.