XBLOG logo @2x

Internet όλη μέρα από τη Vodafone με 1 ευρώ, αλλά μόνο αν δεν έχεις ενεργοποιημένο πρόγραμμα δεδομένων!

Μέρα με την ημέρα διαπιστώνω ότι χρειάζομαι όλο και μεγαλύτερο όγκο δεδομένων για να μπαίνω στο ίντερνετ απ΄το κινητό, ειδικά τις μέρες που βρίσκομαι εκτός γραφείου και άρα μακριά από ασύρματα δίκτυα. Έτσι ψάχνω περισσότερο για τα προγράμματα των εταιριών που δίνουν μεγαλύτερο όγκο δεδομένων για ίντερνετ στο κινητό…

Η Vodafone αυτές τις μέρες ανακοίνωσε το νέο πακέτο «Vodafone Internet Όλη Μέρα», όπου με ένα 1 ευρώ την ημέρα προσφέρει απεριόριστο ίντερνετ από το κινητό για αυτή τη μέρα. Οι συνδρομητές συμβολαίου αλλά και καρτοκινητής δηλαδή μπορούν με 1 ευρώ την ημέρα να σερφάρουν όλη την ημέρα στο ίντερνετ από το κινητό τους.

Τα συν και τα πλην

Αυτά είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του πακέτου, ωστόσο υπάρχει και ένα τεράστιο μειονέκτημα κατά τη γνώμη μου: Το πακέτο απευθύνεται μόνο στους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα δεδομένων από το κινητό!

Δηλαδή αν εσύ για παράδειγμα που διαβάζεις αυτό το post και είσαι συνδρομητής Vodafone και έχεις πχ στο πρόγραμμά σου όγκο δεδομένων 300MB/μήνα, θα μείνεις με αυτά, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το απεριόριστο ίντερνετ με 1 ευρώ την ημέρα.

Και αν κάποια μέρα χρειαστείς πραγματικά απεριόριστο ίντερνετ απ΄το κινητό; Θα μείνεις με το «Θέλω», δεν έχει απεριόριστο για σένα.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία;

Η υπηρεσία «Vodafone Internet Όλη Μέρα» ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές Vodafone συμβολαίου και καρτοκινητής, που δεν έχουν ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα δεδομένων ή πρόγραμμα φωνής με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων. Η χρέωση του ενός ευρώ (με ΦΠΑ) πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο ίντερνετ απ΄το κινητό για απεριόριστη πλοήγηση μέχρι τις 4:00 πμ.

Τα ψιλά γράμματα

Η Vodafone στη σελίδα με τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο site της αναφέρει ότι ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 10MB την ημέρα. Ναι, καλά διάβασες, το «απεριόριστο» συνοδεύεται από πολιτική ορθής χρήσης 10MB!

Όμως, αν ξεπεράσεις τα 10MB η εταιρία αναφέρει ότι δεν θα σου κόψει την πρόσβαση ούτε θα σε χρεώσει παραπάνω, δύναται όμως να αναπροσαρμόσει, να μειώσει δηλαδή, την ταχύτητα πλοήγησης στο 3G για να «διασφαλίσει την ποιότητα του δικτύου της».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.