XBLOG logo @2x

Εντυπωσιακή εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του διπύρηνου smartphone LG Optimus 2X

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση πριν από λίγες μέρες η LG παρουσίασε το νέο LG Optimus 2X, το πρώτο smartphone στον κόσμο με διπήρηνο επεξεργαστή, για… εκρηκτικές επιδόσεις!

Μιας και το κυριότερο χαρακτηριστικό του LG Optimus 2X είναι οι υψηλές ταχύτητες, η εκδήλωση της εταιρίας, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, όπου όσοι βρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο τεχνικής και αγωνιστικής οδήγησης, αλλά και να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα 700 ίππων με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων!

Με διπύρηνο επεξεργαστή και Android λειτουργικό

Όσον αφορά το smartphone, αυτό τρέχει λειτουργικό Android 2.2 (Froyo) και είναι αναβαθμίσιμο σε Android 2.3 (Gingerbread) και διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστής Tegra 2 της NVIDIA με ταχύτητα χρονισμού 1GHz, για να φορτώνει γρήγορα τις εφαρμογές και τα games που θα εγκαταστήσετε από το Android Market και να κάνει την πλοήγησή σας στο ίντερνετ μία απλή και γρήγορη υπόθεση.

Το νέο Optimus 2X είναι επίσης το πρώτο smartphone που υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο virtual surround 7.1, παρέχοντας ότι πιο κοντινό θα λέγαμε στην κινηματογραφική εμπειρία ψυχαγωγίας σε φορητή συσκευή!

Εγγραφή και Αναπαραγωγή βίντεο Full HD 1080p

Η κάμερά του θα σας επιτρέψει επίσης να τραβήξετε βίντεο Full HD 1080p, ενώ στην οθόνη του Optimus 2X θα μπορέσετε να δείτε απροβλημάτιστα βίντεο HD 1080p, κάτι που μπορείτε να κάνετε και με καλώδιο HDMI, το οποίο παρέχεται στη συσκευασία, ή και ασύρματα μέσω DLNA, μπορείτε δηλαδή να προβάλλετε περιεχόμενο σε άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές, όπως είναι οι HD τηλεοράσεις.

Μοναδική υπηρεσία After Sales Support

Το LG Optimus 2X θα είναι διαθέσιμο σύντομα και η εταιρία τονίζει ότι θα καλύπτεται από διετή εγγύηση, που θα περιλαμβάνει μία μοναδική υπηρεσία after sales support για τους καταναλωτές που θα το αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, η εταιρία δεσμεύεται ότι οι χρήστες οποιουδήποτε κινητού LG, εντός της διάρκειας εγγύησης και όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα, απολαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη, με ένα απλό τηλεφώνημα στο κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics Hellas (801 11 200 900 από σταθερό, 210 4800 564 από κινητό, ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Κυριακή 09:00-20:00).

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία το κινητό θα παραλάβει δωρεάν από το χώρο τους εταιρία ταχυμεταφορών συνεργαζόμενη με την LG, και θα το επιστρέψει επισκευασμένο εντός 4 εργάσιμων ημερών το αργότερο.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση της LG

Εντυπωσιακή εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του διπύρηνου smartphone LG Optimus 2X Εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του Optimus 2X Εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του Optimus 2X

Εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του Optimus 2X Εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του Optimus 2X Εκδήλωση της LG για την παρουσίαση του Optimus 2X

Βασικά χαρακτηριστικά LG Optimus 2X

  • Τύπος οθόνης IPS LCD 4 ιντσών (WVGA) με multi-touch
  • Διπύρηνος επεξεργαστής NVIDIA Tegra 2 με ταχύτητα 1GHz
  • Αναπαραγωγή και εγγραφή βίντεο 1080p MPEG-4/H.264
  • HDMI/DLNA συνδεσιμότητα
  • Κάμερα 8-megapixel (πίσω πλευρά) / Κάμερα 1.3-megapixel (εμπρός πλευρά)
  • Ήχος 7.1 multi-channel virtual surround
  • Ενσωματωμένη μνήμη 8GB επεκτάσιμη μέσω microSD (έως 32GB)
  • Θύρα Micro-USB
  • Μπαταρία τύπου Li-Ion 1,500 mAh
  • Υποστήριξη Adobe Flash Player 10.1
  • Ενδεικτική τιμή: 499 ευρώ

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.