XBLOG logo @2x

Vivo Nex: Το απόλυτο All-Screen smartphone αναμένεται στις 12 Ιουνίου

Στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2018 τον περασμένο Φεβρουάριο, η Vivo μας παρουσίασε το Vivo Apex, ένα πρωτοποριακό πρωτότυπο smartphone που εντυπωσίασε τους πάντες, καθώς η εταιρία κατάφερε να αφαιρέσει από τη συσκευή σχεδόν όλα τα περιθώρια και έτσι η οθόνη κάλυπτε το 98% της εμπρόσθιας πλευράς της. Η Vivo κατάφερε στην ουσία βάλει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και έκρυψε την εμπρόσθια κάμερα στο πάνω μέρος του κινητού.

Το κινητό έκλεψε τα βλέμματα του κόσμου και αυτό φυσικά δεν ήταν κάτι που θα άφηνε ανεκμετάλλευτο η εταιρία. Έτσι, η Vivo διοργανώνει στις 12 Ιουνίου εκδήλωση για να μας παρουσιάσει το Vivo Nex, την εμπορική έκδοση του Apex. Το Nex είναι σχεδόν ίδιο σε εμφάνιση με το μοντέλο της έκθεσης, και λέω “σχεδόν ίδιο” αφού η εμπορική έκδοση διαθέτει πιο στρογγυλεμένες γωνίες, μεγαλύτερη οθόνη και ελάχιστα πιο μεγάλα περιθώρια, τόσο μεγαλύτερα όσο χρειάζεται για να χωρέσει μια εμπρόσθια κάμερα στο κάτω μέρος της εμπρόσθιας όψης του κινητού. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η συγκεκριμένη κάμερα δεν θα είναι για λήψη selfie φωτογραφιών αφού αυτή την δουλειά θα την κάνει η pop-up κάμερα στο πάνω μέρος της συσκευής -όπως ακριβώς υπήρχε και στο εκθεσιακό μοντέλο. Μια επίσημη γεύση από την συσκευή παίρνουμε από το διαφημιστικό σποτ που δημιούργησε η εταιρία με θέμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αλλά και από τις διαφημιστικές αφίσες που έχει τοποθετήσει στην Κίνα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φήμες που αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Σύμφωνα με αυτές, το Vivo Nex θα διαθέτει οθόνη OLED 5,99 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμο με microSD. Επίσης θα έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος θα καταλαμβάνει το 1/3 της οθόνης και θα τρέχει το Funtouch OS 4.0, το οποίο βασίζεται στο Android 8.1 Oreo.

Τέλος, η τιμή του Vivo Nex αναμένεται περίπου στα 780 δολάρια.


vivo apex mwc

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.