XBLOG logo @2x

Το εντυπωσιακό Vivo APEX θα βγει φέτος στην αγορά

Η Vivo παρουσίασε στο MWC 2018 το Vivo APEX, ένα εντυπωσιακό smartphone με μεγάλη οθόνη που καταλαμβάνει το 98% της μπροστινής πρόσοψης. Το κινητό έχει πιο μικρά bezels από τα Galaxy S9 και iPhone X, όμως πάει κόντρα στο ρεύμα και δεν έχει notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Για να το καταφέρει αυτό, η Vivo βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να κρύψει τη κάμερα μέσα στο σώμα του APEX και χρησιμοποίησε άλλες τεχνολογίες για το ακουστικό και τους αισθητήρες που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος για να τους τοποθετήσει κάτω από την οθόνη.

Το συγκεκριμένο μοντέλο στην έκθεση της Βαρκελώνης ήταν concept, δηλαδή μόνο για επίδειξη, όμως η εταιρία παρουσίασε ένα νέο εμπορικό μοντέλο βασισμένο στο Vivo APEX: το… Vivo APEX.

Vivo APEX (2)

Το APEX έρχεται με 5.99” OLED οθόνη, Qualcomm Snapdragon 845 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, Adreno 630 μονάδα γραφικών, διπλή κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη, pop-up εμπρόσθια κάμερα που ενεργοποιείται σε μόλις 0.8 δεύτερα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μισό μέρος της οθόνης και HiFi ήχο με τρεις ενισχυτές και DAC. Το κινητό έχει πάχος 7.8mm, ενώ τα bezels στα πλάγια έχουν πάχος μόλις 1.8mm. Η διαφορά μεταξύ του concept μοντέλου με του εμπορικού είναι το κάτω bezel, το οποίο είναι πιο χοντρό (4.3mm) και ρίχνει την αναλογία σώματος-οθόνης στο 91% από το 98%.

Το Vivo APEX θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2018 και λογικά θα είναι ένα από τα πιο ακριβά -και δυσεύρετα- κινέζικα κινητά της αγοράς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.