XBLOG logo @2x

Foursquare: Κάνε check-in στο Villa Mercedes και πάρε δωρεάν ποτά

Τα Foursquare Specials είναι προσφορές που κάνουν διάφορα καταστήματα/εστιατόρια κλπ για τους πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημά τους και κάνουν και check-in στο Foursquare μέσα από το κινητό τους! Ένα special offer ετοίμασε πρόσφατα και το Villa Mercedes, προσφέροντας δωρεάν ποτά σε όσους κάνουν check-in!

Συγκεκριμένα, όσοι πηγαίνετε συχνά στο γνωστό club-restaurant Villa Mercedes, κάθε τρίτη φορά που πηγαίνετε και κάνετε check-in στο Foursquare θα έχετε και ένα free drink.

Όταν κάνετε check-in στο Villa Mercedes από το Foursquare βλέπετε ότι υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά, ενώ στο τρίτο check-in που κάνετε βλέπετε ότι έχετε «ξεκλειδώσει» το συγκεκριμένο foursquare special.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιο/κάποια σερβιτόρο-α ή barman/barwoman του Villa Mercedes για να πάρετε το δωρεάν ποτό σας.

Κάτι ακόμη που έμαθα είναι ότι σύντομα ίσως αλλάξει αυτό το foursquare special και αντί δωρεάν ποτού στα τρία check-in, να προσφέρεται special cocktails ανά κάποια check-in.

Για εσάς που δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα για το Foursquare διαβάστε τα ακόλουθα post:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.