XBLOG logo @2x

Η ViewSonic λανσάρει τη νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους

Η ViewSonic Corp, ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής οπτικών λύσεων, ανακοινώνει σήμερα τη νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους. Η νέα σειρα ViewBoard IFP70, μία περαιτέρω επέκταση της σειράς εταιρικών λύσεων, η οποία έχει κατασκευαστεί ειδικά για επιχειρήσεις, ώστε να παρέχει προηγμένες και εύκολες στη χρήση δυνατότητες διασκέψεων, που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία και επικοινωνία μέσα σε σύγχρονους και παγκοσμιοποιημένους εργασιακούς χώρους. Οι οθόνες ViewBoard IFP70 έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη το smart-IoT-connected space και είναι πιστοποιημένες με Microsoft Azure IoT.

«Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας από την πλατφόρμα ViewBoard, αναπτύξαμε μία λύση που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δουλεύουν, επικοινωνούν και συνεργάζονται και θα βοηθήσει τους οργανισμούς να συγχρονιστούν με τους τάχιστους ρυθμούς του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.» τόνισε η Monica Sun, Director of Large Format Display Business Unit at ViewSonic. «Συνδυάζοντας τις εξελίξεις σε hardware, software και Internet of Things, πασχίζουμε για να κάνουμε τον εργασιακό χώρο ένα περιβάλλον, όπου η ομαδική εργασία μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα των υπαλλήλων, ακόμα και όταν εκείνοι βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες.» 

Σχεδιασμένη για μοντέρνους εργασιακούς χώρους – Κάντε την είσοδό σας, συνδεθείτε και στρωθείτε στη δουλειά

ViewSonic ViewBoard IFP70 series

Όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει λύσεις βίντεο ή διαδικτυακών συσκέψεων, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι, η προσπάθεια να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί η πολύπλοκη καλωδίωση και συνδεσιμότητα, μπορεί να καθυστερήσει τα meetings, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προγράμματος. Ευτυχώς, οι οθόνες ViewBoard IFP70 βοηθούν στην αποφυγή αυτών των προβλημάτων, χάρη στη συνδεσιμότητα με ένα καλώδιο μέσω USB-C.  Με μόνο ένα καλώδιο να σας απασχολεί, η έναρξη ενός meeting ή μίας παρουσίασης είναι εύκολη, γρήγορη και χωρίς εκείνη την άβολη στιγμή, κατά την οποία όλοι οι συνεργάτες ανυπομονούν να ξεκινήσει η διαδικασία. Με υποστήριξη για A/V, data, Ethernet και παροχή ρεύματος, ένα καλώδιο είναι όλα όσα χρειάζεστε. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ή της διάσκεψης, η συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι απρόσκοπτη, με υποστήριξη για Windows 10, Office 365 και Team Rooms. Με την εφαρμογή διαμοίρασης περιεχομένου VewBoard Cast της ViewSonic για κινητές συσκευές, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν streaming περιεχομένου 1080p από το κινητό τους στο ViewBoard ασύρματα. Οι ομιλητές μπορούν επίσης να ελέγχουν το περιεχόμενο που προβάλλουν από το κινητό τους τηλέφωνο, το tablet ή το laptop. Τα πολυμέσα, τα έγγραφα, τα αρχεία cloud και σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο,  μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω στην οθόνη από πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα, επιτρέποντας τον real-time σχολιασμό. Μία premium, χωρίς περιθώρια οθόνη αφής PCAP (προβλεπόμενη χωρητικότητα) με smart pen παρέχει απίστευτα φυσική και γρήγορη εμπειρία γραφής, χρησιμοποιώντας δάχτυλα, γραφίδες ή και τα δύο. 

Φέρτε τους χώρους εργασίας στο μέλλον – IoT Ready

Με την αυξανόμενη παρουσία του IoT, οι οθόνες ViewBoard IFP70 είναι έτοιμες να φέρουν τους χώρους εργασίας στο μέλλον. Οι οθόνες ViewBoard IFP70 με πιστοποίηση Microsoft Azure IoT θα δημιουργήσουν smarter εργασιακούς χώρους, μέσω μίας πληθώρας δυνατοτήτων. Περιλαμβάνουν ενσωματωμένους αισθητήρες, που ανιχνεύουν την παρουσία και μετρούν τη θερμοκρασία του χώρου, την υγρασία και τον περιβάλλων φωτισμό, όλα συνδεδεμένα με την νέα υπηρεσία Microsoft Azure Digital Twins 1 , για να παρέχουν στους διευθυντές τα δεδομένα που χρειάζονται, ώστε να αναβαθμίσουν το περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους και να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση, κατανάλωση και κατανομή κόστους. 

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με το myViewBoard

ViewSonic ViewBoard IFP70 series 2

Το myViewBoard της ViewSonic είναι ένα ευκολόχρηστο και υψηλής ασφάλειας software συνεργασίας, σχεδιασμένο για διαδραστικές οθόνες και ψηφιακούς πίνακες. Το myViewBoard προσφέρει μία σειρά από εργαλεία, φτιαγμένα ειδικά για επαγγελματική χρήση, που τροφοδοτούνται από Amazon Web Services με κρυπτογράφηση AES 256-bit επί τόπου, για βέλτιστη ασφάλεια δεδομένων. Για επιπρόσθετη ασφάλεια και φορητότητα, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζονται με cloud-base storage services, όπως Google drive, OneDrive for Business, DropBox, και Box. Το myViewBoard προσφέρει μοναδικές λύσεις, που βοηθούν τη συνεργασία και με αυτό τον τρόπο, αυξάνουν την παραγωγικότητα. 

Η σειρά ViewBoard IFP70 περιλαμβάνει την 65 ιντσών IFP6570 και την 86 ιντσών IFP8670. 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.