XBLOG logo @2x

Η ViewSonic λανσάρει την επαγγελματική οθόνη ColorPro VP3481 με εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων

Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής οπτικών λύσεων, ανακοινώνει την κυκλοφορία της VP3481, που αποτελεί μέλος της βραβευμένης σειράς επαγγελματικών οθονών ColorPro. Η καθηλωτική, κυρτή οθόνη και η ανάλυση WQHD 3440×1440 της VP3481 παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια χρώματος και λεπτομέρειες. H ColorPro VP3481, σχεδιασμένη για μοναδική ακρίβεια χρώματος, είναι ιδανική για color-critical applications κατά την επεξεργασία βίντεο, φωτογραφιών ή σύνθετων γραφικών.

Χάρη στην κομψή, χωρίς περιθώρια, σχεδίαση της, την ευρεία αναλογία διαστάσεων 21:9 και την ολόπλευρη κυρτή οθόνη, η 34 ιντσών ColorPro VP3481 προσφέρει απίστευτες λεπτομέρειες και χρώματα για ευρυγωνική θέαση. Οι προ-βαθμονομημένες ρυθμίσεις με κάλυψη χρωμάτων 100% sRGB και τιμή Delta E<2 βελτιώνουν την εμπειρία θέασης, προσφέροντας μοναδική ακρίβεια χρώματος, ολοζώντανες λεπτομέρειες και χρωματική συνοχή κατά μήκος της οθόνης. Η ενσωματωμένη λειτουργία χρωματικής ομοιομορφίας, εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα χρωμάτων, ενώ το 3D look-up table παράγει μία εκπληκτικά ομαλή παλέτα 4,39 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Η συμβατότητα HDR10 εξασφαλίζει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος πλουσιότερης αντίθεσης και έντονης αναπαραγωγής χρωμάτων.

ViewSonic ColorPro VP3481

Ο ρυθμός ανανέωσης 100Hz επιτρέπει στην οθόνη ομαλή, tear-free αναπαραγωγή, καθιστώντας την ιδανική για video editors και game developers. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία AMD FreeSync™ συγχρονίζει άψογα το output frame rate ανάμεσα στην κάρτα γραφικών και την οθόνη. Αυτός ο δυναμικός ρυθμός ανανέωσης εξαλείφει αποτελεσματικά το stuttering και την αστάθεια, για ομαλή αναπαραγωγή βίντεο.

Μαζί με τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 5W, η VP3481 διαθέτει επίσης και πλήρη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, που περιλαμβάνει USB 3.1 Type-C, DisplayPort και HDMI. Η θύρα εισόδου USB 3.1 Type-C προσφέρει δυνατότητα φόρτισης 60W, ενώ η προστασία περιεχομένου HDCP 2.2 είναι σταθερή σε όλες τις θύρες, για ασφαλή αναπαραγωγή 4K περιεχομένου, streaming και gaming.

ViewSonic ColorPro VP3481 2

«Η VP3481 της ViewSonic είναι η μικρότερη εκδοχή της βραβευμένης οθόνης VP3881. Παρουσιάσαμε τη σειρά επαγγελματικών οθονών ColorPro για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, για τους οποίους η ακρίβεια και η απόδοση είναι κορυφαία προτεραιότητα.» δήλωσε ο Phong Phanel, vertical marketing manager for professional displays for ViewSonic Americas. «Η ViewSonic θέλησε να εξασφαλίσει ότι η σειρά οθονών ColorPro προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας στην αναπαραγωγή, την αντίθεση και τη λεπτομέρεια των χρωμάτων.»

Όλες οι οθόνες ColorPro της ViewSonic είναι κατασκευασμένες ανεξάρτητα στο εργοστάσιο για 100% sRGB και Delta E<2, ενώ είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, που επιζητούν οι απαιτητικοί επαγγελματίες και καταναλωτές. Η προσαρμογή hardware, είναι επίσης διαθέσιμη προαιρετικά στο ViewSonic Colorbration Kit, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση της οθόνης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.