XBLOG logo @2x

Video Review: Spb Mobile Shell σε HTC X7500

Έχω πολλά χρόνια κινητά με Windows Mobile, ωστόσο μόλις πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να περάσω το  Spb Mobile Shell στο κινητό μου. Μπορεί να έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφορα προγράμματα και παιχνίδια της εταιρείας, ωστόσο πρώτη φορά ένα πρόγραμμα μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση!

Ουσιαστικά με το Spb Mobile Shell μπορείτε να αλλάξετε το interface του κινητού σας και να δουλέψετε σε ένα αρκετά πιο ευχάριστο και σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακό περιβάλλον. Όσον αφορά την κεντρική οθόνη του τηλεφώνου σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Lifestyle Home και στο Professional  Home. Τόσο το Lifestyle, όσο και το Professional Home, μπορούν να δεχτούν αρκετές αλλαγές, καθώς μπορείτε να προσθέσετε όσες εφαρμογές θέλετε.

Νομίζω όμως ότι στο παραπάνω βίντεο και στα screenshots που ακολουθούν θα καταλάβετε καλύτερα το πώς λειτουργεί το Spb Mobile Shell, καθώς και τις δυνατότητες του.

Αν θέλετε να το κατεβάσετε μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της εταιρείας, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην trial και την κανονική έκδοση του προγράμματος.

Spb Mobile Shell

Spb Mobile Shell

Spb Mobile Shell

Spb Mobile Shell

Spb Mobile Shell

Spb Mobile Shell

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.