XBLOG logo @2x

Vertu Constellation: Νέο υπερπολυτελές smartphone με δέρμα και ρουμπίνι


Η Vertu ανακοίνωσε το νέο smartphone Vertu Constellation που διαδέχεται το ομώνυμο μοντέλο του 2013. Προορίζεται για εκατομμυριούχους που μπορούν να ξοδέψουν μερικά χιλιάρικα για ένα μόνο κινητό.

Αν και τα πρώτα smartphones της Vertu είχαν αδύναμο hardware, το Vertu Constellation έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα: 5,5-ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels με επικαλυμμένη με στρώμα από κρύσταλλο ζαφείρι για προστασία από γρατζουνιές, Qualcomm Snapdragon 820 chipset, 4 GB μνήμη RAM, 128 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα και NFC.

Vertu Constellation

Το Vertu Constellation είναι ένα dual SIM smartphone και διαθέτει 12-megapixels κάμερα με 1.55μm pixels και δυνατότητα λήψης 4K βίντεο, δύο ηχεία με τεχνολογία ήχου Dolby Digital Plus, θύρα USB Type-C και μπαταρία χωρητικότητας 3,220 mAh (υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση). Τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow με γραφικό περιβάλλον της Vertu και ενσωματώνει το Silent Circle για ασφάλεια στην επικοινωνία.

Το κινητό “ντύνεται” με μαλακό δέρμα που προέρχεται από παλιό βυρσοδεψείο στην Ιταλία και συνοδεύεται από μια δερμάτινη θήκη. Στα πλάγια υπάρχει ένα ξεχωριστό κουμπί από ρουμπίνι για άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες Vertu Concierge και Lifestyle.


Το Vertu Constellation θα κυκλοφορήσει με άγνωστη τιμή στα μέσα Φεβρουαρίου. Συνήθως τέτοια κινητά κοστίζουν 5,000€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.