XBLOG logo @2x

Βάσεις 2014, Μάθε μέσω internet σε ποια σχολή περνάς

βάσεις 2014

Φτάνει η ώρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας.

Η αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους επιτέλους τελειώνει με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.

Οι βάσεις θα ανακοινωθούν στις 10 το πρωί της Πέμπτης 28 Αυγούστου και μπορείς να μάθεις σε ποια σχολή πέρασες εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή σου μέσω internet, προτού περάσεις και από το σχολείο για να δεις τους συμμαθητές σου.

Μπορείς να ενημερωθείς για τις βάσεις μέσα από την ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (results.it.minedu.gov.gr).

Κάνοντας κλικ στο παραπάνω link θα μεταβείς στην ειδική σελίδα του υπουργείου όπου για να δεις τα αποτελέσματα θα πρέπει να συμπληρώσεις τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων (αναγράφεται στο καρτελάκι της ταυτότητας που είχες όταν έδινες εξετάσεις) και τα 4 αρχικά των ονομαστικών στοιχείων σου με τη σειρά επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο.

Την ίδια ώρα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών – αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μη ελληνικής καταγωγής.

Το xblog.gr εύχεται ολόψυχα στους υποψήφιους καλά αποτελέσματα και καλή φοιτητική ζωή!

…και σε όσους δεν πέτυχαν στη σχολή που ήθελαν η ζωή δεν τελειώνει εδώ, οι επιλογές που έχουν είναι πολλές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.