XBLOG logo @2x

Δωρεάν μεταφορά σχολικών ειδών για τα Παιδικά Χωριά SOS από την ACS

Σταθερή αρωγός στο πολύτιμο έργο που προσφέρουν τα Παιδικά Χωριά SOS, η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες παρέχει και φέτος τη δωρεάν μεταφορά σχολικών ειδών προς τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς και στα παιδιά που υποστηρίζει το Σωματείο στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, για τις ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα η ACS ανέλαβε την παραλαβή των κιβωτίων με τα σχολικά είδη από 36 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και την παράδοσή τους στις δομές του Σωματείου, με σκοπό όλα τα παιδιά που στηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS, από την Αθήνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο Κρήτης, να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με χαμόγελο και όλα τα απαραίτητα υλικά.

Σημειώνεται ότι σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να βοηθούν παιδιά που έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό οικογενειακό τους περιβάλλον και έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας. Στα Παιδικά Χωριά SOS τους δίνεται η δυνατότητα να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της βιολογικής οικογένειας, με τη φροντίδα και την αγάπη μιας Μητέρας SOS καθώς και τη συντροφιά των αδελφών και των φίλων τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.