XBLOG logo @2x

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Upstream ο Δημήτρης Μανιάτης

Η Upstream, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, ανακοινώνει τον έως σήμερα Επικεφαλής του Secure-D, Δημήτρη Μανιάτη, ως τον νέο της Διευθύνοντα Σύμβουλο. Από την 1η Ιανουαρίου του 2020 ο Μανιάτης θα διαδεχθεί τον Guy Krief, ο οποίος θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει το στρατηγικό όραμα και την μακροπροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας. Ακολουθώντας τον επιτυχημένο μετασχηματισμό της εταιρείας υπό την ηγεσία του Guy Krief, από τη νέα του θέση ο Δημήτρης Μανιάτης θα είναι υπεύθυνος για την περαιτέρω ανάπτυξη της Upstream, με έμφαση την ακόμη πιο δυναμική προώθηση των καινοτόμων προϊόντων της στην αγορά.

Ο Guy Krief δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία τρία χρόνια αλλάξαμε την Upstream, αναπτύσσοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, οι οποίες απαντούν με επιτυχία στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας κι αναδεικνύουν αναξιοποίητες ψηφιακές ευκαιρίες για έσοδα και περαιτέρω ανάπτυξη. Σίγουρα έρχονται ακόμη πιο συναρπαστικές εξελίξεις, με το Δημήτρη έτοιμο να γράψει το επόμενο επιτυχημένο κεφάλαιο της Upstream ως CEO. Θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω στο καινούργιο του έργο στο τιμόνι της εταιρείας με στόχο να μεταφέρει το όραμά της σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Δημήτρης Μανιάτης εντάχθηκε στην Upstream το 2017 ως επικεφαλής της πολυβραβευμένης πλατφόρμας ασφαλείας Secure-D, η οποία έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη 30 παρόχων κινητής τηλεφωνίας σε αναδυόμενες αγορές. Πριν ενταχθεί στην Upstream, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της διαφήμισης μέσω της εταιρείας digital marketing All things web, που ίδρυσε ο ίδιος το 2009. Το 2014 η All things web έγινε μέλος του παγκόσμιου δικτύου digital marketing της IPG Mediabrands και μετονομάστηκε σε Reprise Digital Greece. Κατέχει πτυχίο Software Engineering από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στη Μεγάλη Βρετανία.

Krief Maniatis
Δημήτρης Μανιάτης – Guy Krief

«Είναι τιμή μου να ηγούμαι της Upstream στα μελλοντικά της βήματα ενισχύοντας την προώθηση του προηγμένου προϊοντικού μας portfolio στην αγορά», ανέφερε ο Δημήτρης Μανιάτης, προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Guy για την εμπιστοσύνη, την οποία μου έδειξε τα τελευταία τρία χρόνια συνεργασίας μας και ειδικά για την καινοτόμο σκέψη του, την οποία έχει μεταδώσει σε όλους τους συνεργάτες του. Ανυπομονώ να δουλέψω με τη δυνατή διοικητική μας ομάδα και τους ταλαντούχους, καταρτισμένους και αφοσιωμένους ανθρώπους της Upstream».

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδρυτής της εταιρείας σημείωσε: «Ξεκινά μια νέα, συναρπαστική περίοδος για την Upstream. Η επίδραση του Guy, από τη θέση του CEO, ήταν καταλυτική για το μετασχηματισμό της εταιρείας, την εξέλιξη των προϊόντων της και τη διατήρησή της στην κορυφή του mobile technology. Η διαδοχή του από το Δημήτρη Μανιάτη ανοίγει τον δρόμο για την επόμενη, δυναμική φάση ανάπτυξης της Upstream και ανυπομονώ να δω το δικό του δείγμα γραφής και μέσα από τα νέα του καθήκοντα».

Ο έτερος συνιδρυτής της Upstream και μέλος του Δ.Σ., καθώς και CEO της Persado, Αλέξης Βρατσκίδης, επεσήμανε τις επαναστατικές αλλαγές στα προϊόντα της ελληνικής πολυεθνικής που έφερε ο Guy Krief. Παράλληλα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του πως ο Δημήτρης Μανιάτης θα ενδυναμώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά.

Η Upstream, η επιτυχημένη ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, παρέχει καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet μέσω κινητών συσκευών απευθυνόμενη σε 1,2 δισ. καταναλωτές σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Η υπηρεσία Zero-D προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες του internet σε 250 εκατ. χρήστες κινητής τηλεφωνίας σε Λατινική Αμερική και Αφρική, ακόμη και όταν έχουν εξαντληθεί τα δεδομένα τους. Η πλατφόρμα ασφαλείας Secure-D, μόνο το 2018 επεξεργάστηκε πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια κινητές συναλλαγές αποτρέποντας πάνω από 63.000 κακόβουλες εφαρμογές σε 16 χώρες. Με παρουσία σε περισσότερες από 45 αγορές σε Λατινική Αμερική, Αφρική και Nοτιοανατολική Ασία, η Upstream συνεργάζεται με περισσότερους από 60 παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Το δυναμικό της αριθμεί 280 εργαζόμενους, 25 και πλέον εθνικοτήτων σε 9 γραφεία ανά τον κόσμο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.