XBLOG logo @2x

15 χρόνια Cardlink

Η Cardlink γιορτάζει φέτος τα 15 της χρόνια. Με κύριο στόχο να συμβάλλει συνεχώς στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, φέρνει το αύριο στις πληρωμές σήμερα, βελτιώνοντας καθημερινά την εμπειρία των επιχειρήσεων και των καταναλωτών.

Από την ίδρυσή της το 2004 η ανάπτυξη ήταν εκρηκτική. Ειδικότερα το 2015, που πραγματοποιήθηκε η εξαγορά της Cardlink από τον Όμιλο Quest, ξεκίνησε μια νέα πορεία επενδύσεων και ανάπτυξης, που οδήγησε την Cardlink στο σημείο να διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο POS στην ελληνική αγορά και την πλέον δυναμική πύλη διαδικτυακών πληρωμών για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και με κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους της, η Cardlink εργάστηκε σκληρά και συνεχίζει, αποδεικνύοντας μέσα από νέα προϊόντα και υπηρεσίες ότι προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα περιβάλλον αποδοχής πληρωμών.

Με την ευκαιρία των 15 χρόνων από την ίδρυση της Cardlink o Γιώργος Δρυμιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε:

«Η επόμενη μέρα μάς βρίσκει έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση των ραγδαίων αλλαγών στη βιομηχανία πληρωμών. Αισθάνομαι υπερηφάνεια και συγκίνηση τόσο για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως για την καταπληκτική ομάδα της Cardlink που δημιούργησε το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών στην Ελλάδα! Η υψηλού επιπέδου εμπειρία πελάτη αποτελεί κομμάτι του DNA μας και στοχεύουμε συνεχώς στη βελτίωση της καθημερινότητας των επιχειρήσεων για να μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Τη δουλειά τους. Το νέο μας slogan «Cardlink δουλεύει για σένα», εκφράζει απόλυτα και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τον προσανατολισμό μας».

Για την Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 250.000 POS, 10.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, η Cardlink είναι εταιρεία του Ομίλου Quest.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.